Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ko dara Haralds Šlegelmilhs?

Vēl pirms vairākiem gadiem ne mazums latviešu cerēja, ka vienā jaukā dienā ieraudzīsim Latvijas pārstāvi pie F-1 bolīda stūres. Iespējams, tas arī kādreiz notiks, taču pieļauju, ka - daudzi piekritīs - šīs cerības vairs netiek saistītas ar Haraldu Šlegelmilhu un, vēl jo skumīgāk, diez vai ar kādu šobrīd trasēs braucošu aktīvo sportistu.

Pāris mēnešus atpakaļ jau vienā forumā uzdevu jautājumu, ko dara Haralds. Dzirdīgas ausis mans jautājums nesasniedza. Vien pirms kāda laika, apmeklējot grupas "Very Cool People" koncertu klubā "Piens", ieraudzīju latviešu autosporta cerību, tādēļ atļāvos pieļaut, iepriekš nedzirdējis par dalību kādās autosacīkstēs, ka šogad Haralds atrodas tuvāk mājām. Savukārt nesen tapa zināms, ka Haralda pārraudzībā ir jauns veikparks 333 sporta kompleksā.
Kaut arī solījumi par aktīvu dalību autosacīkstēs tika doti. Kā minimums Porsche Carrera Cup, bet pie veiksmes vairāk. Interesanti, ka vienmēr cerības uz potenciālu dalību dažādās augsta mēroga sacīkstēs ir bijušas daudz lielākas par to, ko rezultātā piedzīvojam patiesībā. Atcerēsimies, ka pirms gada Haralds pat esot atteicies no dalības ASV naudas ziņā izdevīgajā "Atlantic Championship" par labu Eiropai. Tāpēc nav brīnums, ka Haraldam kritiķi saradās kā sēnes. Tomēr, ko tur kritizēt, jo Haralds tomēr autosportā ir sniedzies augstāk kā jebkurš. Tikai ir tāda sajūta, ka apdauzījies arī. Daudzkārt pieminētā sliktā sponsoru atsaucība un Valsts atbalsta trūkums arī izraisa jautājumus. Un te rodas galvenais jautājums, vai Haralds autosportā ir sasniedzis visu iespējamo? Jo rodas iespaids, ka Haralds ir atmetis ar roku, iespējams, neredz motivāciju, vai mazākajā gadījumā - paņemis uz vienu sezonu pārtraukumu.

  +3 [+] [-]

, 2011-06-27 18:31, pirms 13 gadiem
skiet, ka strada pie teva 333 trase, tas ir pedejais kas dzirdets. gan jau, ka paliks taja pasa carrera cup, vai varbut dosies atpakal uz ameriku. domaju, ka amerika vinam varetu but labas izredzes izsisties lidz indy
F1 jau ir zudis sapnis. varbut kludijas toreiz nepienemot arabu piedavajumu.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-27 18:37, pirms 13 gadiem
Carrera Cup sezona jau ir pāri pusei. Arī es iedomājos par arābiem, bet - vai bija citi vērā ņemami varianti.

  +2 [+] [-]

, 2011-06-27 18:45, pirms 13 gadiem
baisulis rakstīja: Carrera Cup sezona jau ir pāri pusei. Arī es iedomājos par arābiem, bet - vai bija citi vērā ņemami varianti.
nu bija varianti eiropa, bija kautkadas sarunas ar hondu un bmw sauber.
amerika cik atceros bija variants debitet ari indycar, jo tajai komandai kuras sastava vins bruca atlantic ieskaite bija ari komanda indy kur viens no pilotiem aizvadija katasftrofali vaju sezonu un Slegelmilhs bija viens no kandidatiem uz aizvietotaja vietu.
saja sporta vieda ir vajadziga netikai nauda, bet ari veiksme.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-28 11:33, pirms 13 gadiem
Kā pajautāju, tā Apollo intervija: Apollo - Sports: Šlēgelmilhs: Latvijā...

Nekas spīdošs neizklausās.