Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" negrasās palīdzēt Ērvingam mainīt komandu

Emils Ozerinskis

"Mavericks" negrasās palīdzēt Ērvingam mainīt komandu
Kairijs Ērvings. Foto: USA Today Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks", kuras rindās spēlē Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, neplāno palīdzēt saspēles vadītājam Kairijam Ērvingam pārcelties uz Losandželosas "Lakers" ar paraksti un aizmaini tipa darījumu.

Ziemeļamerikas medijs "The Athletic" vēsta, ka Teksasas komandas plānos nav Kairija Ērvinga potenciālās nākamās pārcelšanās noorganizēšana, parakstot ar spēlētāju jaunu līgumu un aizmainot viņu uz basketbolista iecerēto gala mērķi.

Austrālijā dzimušais 31 gadu vecais basketbolists Dalasas vienībā nonāca pirms darījumu maiņu tremiņa beigām. "Mavericks" plāns nemainīgi ir bijis parakstīt jaunu līgumu ar prasmīgo basketbolistu, izveidojot bīstamu ārējās līnijas duetu ar viņu un Luku Dončiču.

Pēc Losandželosas "Lakers" izstāšanās no izslēgšanas spēļu turnīra, izplatījušās spekulācijas, ka Lebrons Džeims vēlētos apvienot spēkus ar Ērvingu, kurš palīdzēja Džeimsam izcīnīt titulu Klīvlendas "Cavaliers" rindās. Lai Ērvings nonākt enģeļu pilsētā būtu vajadzīga palīdzība no "Mavericks" puses, piekrītot maiņas darījumam. Tomēr tāds scenārijs nav Markam Kjubanam piederošās komandas interesēs.

Teksasas vienības rindās Ērvings paguva aizvadīt 20 spēles, sakrājot caurmērā 27 punktus, veicot sešas rezultatīvas piespēles un izcīnot piecas atlēkušās bumbas, kā arī pārtverot 1,3 bumbas spēlē. Dāvis Bertāns par Ērvingu, kurš ar saviem ārpus laukuma izteikumiem daudziem licis kasīt pakausi, sacījis: "Kairijs patīkami pārsteidza, un gribētu ar viņu turpināt spēlēt vienā komandā."

Izmantotie resursi:
https://basketball.realgm.com/wiret...

     [+] [-]

, 2023-05-27 21:28, pirms 10 mēnešiem
Lūk arī jauns pagrieziens

     [+] [-]

, 2023-05-27 21:44, pirms 10 mēnešiem
Izdomās ķibeles, lai nespēlētu sezonā un lieta darīta,Maks ir iesavusi sev kāja paņemot Ervingu

     [+] [-]

, 2023-05-27 22:16, pirms 10 mēnešiem
Varianti Lakers un Suns?
Nav jau nekādi zeta podi tur abām komandām ko dot.
Sign n trade nekad nedabuj atpakaļ tuvu vērtībai. Ne Lakers ne Suns nekā jau tāda diža kaut cik zolīda nav ko sūtīt otrā virzienā.

     [+] [-]

, 2023-05-27 22:27, pirms 10 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Varianti Lakers un Suns?
Nav jau nekādi zeta podi tur abām komandām ko dot.
Sign n trade nekad nedabuj atpakaļ tuvu vērtībai. Ne Lakers ne Suns nekā jau tāda diža kaut cik zolīda nav ko sūtīt otrā virzienā.
Nu tieši tā. Un, ja vēl kaut kā pielāgo vērtības, tad jāmet klāt divi 1. piki, bet tiem tak abiem piku nav.