Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaks" sašutis par tiesneša Caunes nozīmēšanu uz viņu spēli

Ints Megnis
Ints Megnis

"Spartaks" sašutis par tiesneša Caunes nozīmēšanu uz viņu spēli
Ivars Caune uzrauga spēli. Foto: fkrfs.lv

"Optibet" futbola Virslīgas kopvērtējuma pēdējā vietā esošā komanda Jūrmalas "Spartaks" pēc tam, kad uz tās svētdienas maču kā galvenais tiesnesis nozīmēts Ivars Caune, izplatījusi publisku aicinājumu norīkot papildus tiesnešu inspektoru.

Pērn oktobrī "Spartaks" pirmoreiz izplatīja aicinājumu uz tās spēlēm vairs nenozīmēt Cauni, jo viņš vairākos mačos bija pieļāvis kļūdas. „Ivars Caune – tiesnesis, kura neprofesionālitāte iznīcina Latvijas futbolu…,” toreiz bija teikts „Twitter” izplatītājā paziņojumā.

"Mūsu klubs pievērš uzmanību, ka mēs jau ne reizi vien publiski un oficiāli bijām vērsušiem pie Latvijas Futbola federācijas (LFF) par to, lai uz mūsu spēlēm netiktu nozīmēts tiesnesis Ivars Caune. Katru reizi tieši mūsu spēlēs šis arbitrs pieļauj rupjas kļūdas, kā arī pieņem nesaprotamus un nepamatotus lēmumus pret mūsu komandu," "Spartaks" vēsta sestdienas vakara paziņojumā. "Vakar negaidīti mums visiem, uz mūsu rītdienas mājas spēli pret "Riga" atkal tika nozīmēts šis tiesnesis. Mēs lūdzam LFF nozīmēt rītdienas spēlei papildus tiesnešu inspektoru, lai šī arbitra darbs (un viņa kļūdas) tiktu stingri novērtēts."

Tāpat "Spartaks" vēlreiz aicinājis nenozīmēt Cauni uz šīs komandas spēlēm.

Rītdienas mačs starp kopvērtējuma vicelīderiem un pēdējā vietā esošo komandu notiks Kauguru vidusskolas stadionā, sākoties plkst. 14:00. Tiešraidē to būs iespējams vērot kanālā "Sportacentrs.com TV".

Izmantotie resursi:
https://www.fkspartaks.lv/jaunumi/a...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-27 23:47, pirms 5 gadiem
Tas notiek Krievijá?! Nevar saprast, vai Latvijá..

     [+] [-]

, 2019-04-28 00:21, pirms 5 gadiem
agruha rakstīja: Tas notiek Krievijá?! Nevar saprast, vai Latvijá..
Tad kad latvieši sāks regulāri iet uz futbolu un vēros spēles klātienē nevis komentēs notikumus sēžot dīvānā tad kkas mainīsies.

Un nav jau ko pārmest jo paziņojumi ir abās valodās un ja tu lasītu visu rakstu ne tikai katru otro rindu tad būtu to pamanījis.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-28 00:26, pirms 5 gadiem
Es saprotu Spartaku, jo RFS spēlēs arī pieļauj rupjas kļūdas

     [+] [-]

, 2019-04-28 01:02, pirms 5 gadiem
agruha rakstīja: Tas notiek Krievijá?! Nevar saprast, vai Latvijá..
Tas, kas raksta apakšā pievienots, ir Trabuki tvīts, nevis oficiālais paziņijomus. Oficiālais paziņojums sociālajos tīklos ir gan latviski, gan krieviski.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-28 09:15, pirms 5 gadiem
Ai tak tur lohi strādā visos līmeņos...

     [+] [-]

, 2019-04-28 10:05, pirms 5 gadiem
Jābūt labai spēlej.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-28 11:15, pirms 5 gadiem
Man liekās ,ka klubam pienāksies soda naudiņa.Ar LFF ir jāmeklē kopīgs risinājums,nevis šeit publiskā telpā jākladzina.Tas jau droši vien rada stresiņu tiesnešos un tad jau kļūdiņas ir neizbēgamas.Ko Spartaks" brūvē",to pašiem nāksies izdzert.

     [+] [-]

, 2019-04-28 16:08, pirms 5 gadiem
reikons rakstīja: Tas, kas raksta apakšā pievienots, ir Trabuki tvīts, nevis oficiālais paziņijomus. Oficiālais paziņojums sociālajos tīklos ir gan latviski, gan krieviski.
Angliski, vāciski bija? Man kā jūrmalniekam ir kauns par šo klubu jau labu laiku.

     [+] [-]

, 2019-04-28 16:47, pirms 5 gadiem
sandis444444 rakstīja: Tad kad latvieši sāks regulāri iet uz futbolu un vēros spēles klātienē nevis komentēs notikumus sēžot dīvānā tad kkas mainīsies.
Ļoti interesants arguments. Ja kādā Rīgas mikrorajonā vairāk iedzīvotāju ir krievvalodīgie, varbūt vajag 2 valodās, piemēram, ielu nosaukumus? Kā padomju laikos. Ok, es saprotu, ka ir ārzemnieki, info ārzemju medijiem, soctīklos tas īpaši svarīgi, bet tāpēc ir angļu valoda. Sekoju tviterī arī serbu, vācu, itāļu klubiem, neesmu manījis tur ierakstus turku vai arābu valodā. Teorētiski jau nav nekas slikts, bet... KĀPĒC?