Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Japānis Gomi no "Mettas" pārceļas uz "Tukumu"

Emils Ozerinskis

Japānis Gomi no "Mettas" pārceļas uz "Tukumu"
Verners Akimovs ar komandas jaunieguvumu Ikotu Gomi.

Pēc gada pārtraukuma Virslīgas čempionātā atgriežas "Tukums-2000/Telms" komanda, kura pavēstījusi par pirmo sastāva papildinājumu, piesaistot pērn "Mettā" spēlējušo Iktu Gomi.

Līdz Virslīgas sezonas iecerētajam sākumam palikušas nepilnas divas nedēļas. Vakar beidzot savu klusumu par sastāva aprisēm pirms gaidāmās sezonas pārtrauca Nākotnes līgas sudraba ieguvēja "Tukums-2000/Telms", kas pavēstījusi par pirmo sastāva papildinājumu. Par to kļuvis japāņu uzbrūkošā plāna futbolists Ikotu Gomi, kurš aizvadītājā sezonā jau spēlēja Virslīgas čempionātā.

Aizvadītajā sezonā "Mettas" sastāvā 19 gadus vecais japānis aizvadīja 17 Virslīgas spēles, kā arī vienu maču Latvijas kausa izcīņā. Sadarbība starp futbolistu un Tukuma komandu noslēgta pēc principa 1+1.

Nedēļas pirmajā pusē "Tukums-2000/Telms" prezidents Verners Akimovs viesojās raidījumā "Pa Pāris Kausiem", stāstot, ka lielā mērā komanda saglabās sastāva kodolu no aizvadītās sezonas, ļaujot Virslīgā vietu nopelnījušajiem tukumniekiem pierādīt sevi Latvijas futbola augstākajā līmenī.

Vakar par vēl diviem papildinājumiem ziņoja Salaspils "Super Nova". Komandai uz īres tiesībām no "Valmieras" pievienojies pašu audzēknis Rūdolfs Zeņģis un "Liepājas" futbola audzēknis Vladimirs Stepanovs. Attiecīgi 19 un 22 gadus vecie futbolisti pēdējās sezonās ik pa laikam tika laukumā "Valmieras" komandas rindās. Nedaudz biežāk tas padevies jaunākajam Zeņģim, kurš izgājis laukumā 11 vidzemnieku mačos, bet Stepanovs laukumā ticis deviņās spēlēs.

Virslīgas čempionātu Salaspils "Super Nova" sāks ar viesošanos Liepājā 11. martā. Savukārt tukumnieki 13. martā dosies uz Daugavpili.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fktukums2000
https://www.facebook.com/sksupernova