Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Spurs'' aizsargs Marejs saņem naudas sodu par bumbas iesperšanu tribīnēs

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

''Spurs'' aizsargs Marejs saņem naudas sodu par bumbas iesperšanu tribīnēs
Dežonte Marejs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Sanantonio ''Spurs'' aizsargs Dežonte Marejs izpelnījies sodu 25 tūkstošu dolāru apmērā par bumbas iesperšanu tribīnēs pēc 99:102 zaudējuma Oklahomasitijas ''Thunder''.

Pēc Lugenca Dorta precīzā un izšķirošā tālmetiena mača pēdējās sekundēs, kas atnesa Oklahomasitijas vienībai uzvaru, ''Spurs'' spēlētājs dusmu uzplūdā pieskrēja pie bumbas un visai spēcīgi to ar kāju iesita tribīnēs.

Spēle tika aizvadīta 25. februāra naktī pēc Latvijas laika, un latviešu basketbolista Dāvja Bertāna kādreizējai komandai tā bija pirmā spēle kopš 14. februāra spēles pret Šarlotes ''Hornets'', kad ''Spurs'' vienība Covid-19 protokola dēļ bija spiesta doties karantīnā. 2016. gada NBA drafta pirmās kārtas izvēle Marejs spēlē 32 minūtēs sameta 27 punktus, savāca deviņas bumbas zem groziem un sešas reizes rezultatīvi asistēja komandas biedriem.

Teksasā bāzētā komanda šobrīd Rietumu konferencē ar 16 uzvarām un 12 zaudējumiem ieņem sesto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/spurs-dejo...

     [+] [-]

, 2021-02-27 02:37, pirms 3 gadiem
Uzplēsa jau labi

     [+] [-]

, 2021-02-27 07:50, pirms 3 gadiem
Go0dFather rakstīja: Uzplēsa jau labi
galvenais pats redzēja ka pumba metra attālumā no tiesneša bet kas tad šim 25 pakas.Mūsējiem dažiem tā ir sezonas alga