Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Juceklis NBA - līdzīgo formu ķibele tiek atrisināta tikai puslaika pārtraukumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Juceklis NBA - līdzīgo formu ķibele tiek atrisināta tikai puslaika pārtraukumā
Trejs Jangs uzbrukumā. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubam Oklahomsitijas “Thunder” izcīnīt uzvaru netraucēja pat fakts, ka puslaika pārtraukumā bija jānomaina formas. Duelī pret Atlantas “Hawks” abām komandām sākotnēji bija visnotaļ līdzīgs paskats.

Ņemot vērā to, ka NBA klubiem gadu gaitā parādījušās dažādas alternatīvās formas, ne vairs tikai gaišie un tumšie krekli, pirms sezonas sākuma notiek formu saskaņošana katrai spēlei. Ja kādreiz bija ierasts, ka mājinieki spēlē baltās formās, bet viesi - citas krāsas kreklos, tad šobrīd mājiniekiem tiek dota izvēle, kādā apģērbā viņi vēlas doties laukumā, un viesiem jāpielāgojas.

Pēc tam, kad izvēle ir izdarīta, NBA jāapstiprina kombinācija. Tomēr, kā spēles laikā norādīja līgas pārstāvis, Oklahomsitijas “Thunder” un Atlantas “Hawks” mačs pārbaužu laikā paslīdējis garām. Mājinieki laukumā devās savās oranžajās formās, savukārt “Hawks” bija sarkanajos kreklos.

Abu komandu treneri pēc spēles pauda, ka nemaz nav ievērojuši to, ka abas vienības laukumā izskatās tiešām līdzīgi. Spēlētāji atzina, ka sākumā bijis jāpierod, bet turpinājumā problēmas nav bijušas. Taču vislielākās neērtības radās mača vērotājiem no malas.

Puslaika pārtraukumā “Thunder” kā mājiniece tika palūgta nomainīt formas, jo “Hawks” nebija līdzi citu kreklu. Tas sniegumu laukumā gan neietekmēja - “Thunder” pēc puslaika bija vadībā ar 63:55, bet mačā ņēma virsroku ar 118:109.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-02-27 08:57, pirms 3 gadiem
Šitais labs👍

     [+] [-]

, 2021-02-27 17:02, pirms 3 gadiem
Bļin pat LBL2 komandas sarunā kādās krāsās spēlēs