Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Wolves'' futbolistiem Covid19 pandēmijas laikā liegts doties uz pārtikas veikaliem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Wolves'' futbolistiem Covid19 pandēmijas laikā liegts doties uz pārtikas veikaliem
Esperitu Santos Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Wolverhampton Wanderers'' galvenais treneris Espiritu Santos paziņojis, ka Covid19 pandēmijas laikā kluba futbolistiem liegts doties pašiem uz pārtikas veikaliem, tādējādi mazinot riskus to saslimšanai ar vispasaules vīrusu.

Anglijā tāpat kā daudz kur citur pasaulē gada izskaņā atkal pieauguši Covid19 saslimušo rādītāji, kas liek valstu valdībām pieņemt mērus par lockdown ieviešanu. Tas darīts arī lielākajā daļā Anglijas, kur tikai ''Liverpool'' un ''Everton'' savas spēles var aizvadīt ar skatītāju klātbūtni. ''Newcastle'' mačs pret ''Aston Villa'' iepriekš Covid19 saslimšanas dēļ tika pārcelts, kamēr ''Manchester City'' ziņoja par divu futbolistu - Kaila Vokera un Gabriela Žezusa inficēšanos ar vīrusu. Tāpat ''Fulham'' galvenais treneris Skots Pārkers neatradīsies uz trenera soliņa mačā pret ''Southampton'', jo bijis kontaktpersona kādai inficētai personai.

Interesantu risinājumu riska mazināšanai saslimšanai ar Covid19 pieņēmusi ''Wolverhampton Wanderers'', kas liegusi saviem futbolistiem doties uz pārtikas veikaliem. ''Vēlamies pasargāt savus spēlētājus. Sākoties pandēmijai, mūsu virtuves cilvēki izveidoja kasti ar pārtikas labumiem, kas spēlētājiem nepieciešami. Ja saslimstības rādītāji ir augstā līmenī, tad to izmantojam. Kad situācija uzlabojās, teicām, ka var doties paši iepirkties. Šobrīd atkal saslimstības rādītāji pieaug un baumo par jauno slimības paveidu, tāpēc atsākām šo iniciatīvu. Spēlētāji un viņu ģimenes uz pārtikas veikaliem nedodas,'' esošo risinājumu komentēja komandas galvenais treneris Espiritu Santos.

Pēc aizvadītajām 13 spēļu kārtām ''Wolves'' ar 20 izcīnītiem punktiem komanda atrodas 10. vietā 20 komandu konkurencē. Nākamās kārtas mačs vienībai paredzēts pret vienu no čempionāta līderēm ''Tottenham''.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/wo...