Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Losandželosas "Lakers" uzsākusi pārrunas ar Šrēderu par jaunu līgumu

Agris Suveizda

Losandželosas "Lakers" uzsākusi pārrunas ar Šrēderu par jaunu līgumu
Deniss Šrēders pret Polu Džordžu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempione Losandželosas "Lakers" uzsākusi pārrunas ar savu jaunieguvumu Denisu Šrēderu par jaunu līgumu, informē ESPN. Vācijas izlases saspēles vadītāja pašreizējais līgums beigsies pēc pusgada.

Losandželosas "Lakers" starpsezonā Šrēderu ieguva maiņas darījumā, Oklahomsitijas "Thunder" pretī saņemot Deniju Grīnu, kuru vēlāk aizmainīja uz Filadelfijas "76ers", un drafta pirmās kārtas izvēli. Līgas čempione "Lakers" jau drīz pēc tam piedāvāja Šrēderam jaunu līgumu par sev maksimāli pieejamo summu - 33,4 miljoniem ASV dolāru divos gados. Šrēders gan atteicās un visdrīzāk gaida 16. februārī, kad "Lakers" līdz sezonas beigām jau drīkstēs izteikt piedāvājumu par maksimums 83 miljoniem četros gados.

Šrēderam šis ir pēdējais gads četru sezonu līgumā par 70 miljoniem dolāru. Iepriekšējā sezonā Šrēders "Thunder" kreklā sāka divas no 65 spēlēm un vidēji 30,8 minūtēs izcēlās ar 18,9 punktiem, 4,0 rezultatīvām piespēlēm, 3,6 atlēkušajām bumbām un 2,6 kļūdām. Šrēders tika nominēts līgas labākā sestā spēlētāja balvai, taču to ieguva Losandželosas "Clippers" garais spēlētājs Montrezls Herels, kurš arī starpsezonā pārgāja uz "Lakers".

Abās sezonās Oklahomsitijas "Thunder" rindās izmantots kā otrā piecinieka līderis, Losandželosas "Lakers" sastāvā 27 gadus vecais Šrēders sezonas sākumā ir sācis abas spēles pret Losandželosas "Clippers (108:116) un Dalasas "Mavericks" (138:115). Šrēders vidēji 26,5 minūtēs ticis pie 16,0 punktiem, 7,0 atlēkušajām bumbām, 7,0 rezultatīvām piespēlēm un 2,5 kļūdām. Karjeru līgā Šrēders sāka Atlantas "Hawks", kas viņu 2013. gadā izvēlējās ar 17. numuru.

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...