Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lenards dabū pa žokli un tiek pie astoņām šuvēm, "Clippers" pārspēj "Nuggets"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Lenards dabū pa žokli un tiek pie astoņām šuvēm, "Clippers" pārspēj "Nuggets"
Kavai Lenards. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Noslēdzošajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Ziemassvētku spēlē Losandželosas "Clippers" izbraukumā pieveica Denveras "Nuggets" (119:108). Abas komandas izpildīja metienus ar ļoti augstu precizitāti, bet rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Pols Džordžs, kurš guva 23 punktus. "Nuggets" rindās Nikolā Jokičam atkal teicama statistika – 24 punkti, 10 piespēles un deviņas atlēkušās bumbas. Kavai Lenards ceturtajā ceturtdaļā laukumu pameta savainojuma dēļ.

Losandželosas "Clippers" izbraukumā tikās ar Denveras "Nuggets". Šī bija 179. reize, kad abas komandas tikās NBA regulārajā turnīrā. Līdz šim labāk veicies "Nuggets", kas izcīnījusi 97 uzvaras. Viesi no Losandželosas pirmajā puslaikā iekrāja 17 punktu pārsvaru. Vērā ņemamu pretestību "Nuggets" spēja izrādīt vien pirmajā ceturtdaļā, kurā ar 10 punktiem "Clippers" sastāvā izcēlās Pols Džordžs, bet "Nuggets" komandu vilka Nikolā Jokičs.

Atgriežoties pēc puslaika pārtraukuma abas komandas demonstrēja līdzīgu spēli, bet lieliski turpināja uzbrukt Džordžs, kurš metienus no spēles izpildīja ar ļoti augstu precizitāti. Ceturtās ceturtdaļas sākumā Denverai padevās neliels izrāviens (16:8), kas uzlaboja tās iespējas pacīnīties par uzvaru. 10 punktus šajā laikā guva Džamals Marejs. Kad bija nospēlēta puse no ceturtās ceturtdaļas, Seržs Ibaka ar elkoni savam komandas biedram Kavai Lenardam netīšām trāpīja pa žokli – Lenards nokrita zemē un pa muti viņam tecēja asinis. Nedaudz vēlāk viņš devās uz ģērbtuvi un laukumā vairs neatgriezās, tomēr "Clippers" arī bez viņa spēja noturēt pārsvaru un izcīnīt uzvaru. "Clippers" atklāja, ka spēlētājam uzliktas astoņas šuves, taču galvenais treneris Tairons Lū pauda cerību, ka ar basketbolista veselību viss būs kārtībā.

"Clippers" rindās ar 23 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Džordžs, bet Lenards pievienoja 21 punktu, septiņas piespēles un četras pārtvertās bumbas. Nikolā Batums izcēlās ar double-double - 13 punkti un 10 atlēkušās bumbas. "Nuggets" rindās tuvu triple-double bija Nikolā Jokičs, kurš guva 24 punktus, atdeva 10 piespēles un savāca deviņas atlēkušās bumbas. 23 punktus pievienoja Marejs.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 24. decembra spēles

LaiksSpēleRez.
19:00Maiami ''Heat'' - Ņūorleānas ''Pelicans''111:98
21:30Milvoki ''Bucks'' - Goldensteitas ''Warriors''138:99
00:00Bostonas ''Celtics'' - Bruklinas ''Nets''95:123
3:00Losandželosas ''Lakers'' - Dalasas ''Mavericks''138:115
5:30Denveras ''Nuggets'' - Losandželosas ''Clippers''108:121

     [+] [-]

, 2020-12-26 09:06, pirms 3 gadiem
Cik lielisks ir Jokič.. Batum arī super tā iederās LAC sastāva