Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens drīkstēs spēlēt pret Portlendu, Hjūstonas "Rockets" pieejami deviņi basketbolisti

Agris Suveizda

Hārdens drīkstēs spēlēt pret Portlendu, Hjūstonas "Rockets" pieejami deviņi basketbolisti
Džeimss Hārdens. Foto: AFP/Scanpix

Svētdienas rītā pirmo spēli Nacionālās basketbola asociācijas sezonā beidzot aizvadīs Hjūstonas "Rockets", kas plkst. 5:00 pēc Latvijas laika tiksies ar Portlendas "Trail Blazers". Pret Oklahomsitijas "Thunder" nespējot savākt pilnu sastāvu, šoreiz Hjūstonas rīcībā būs deviņi spēlētāji – par vienu vairāk, nekā līgas noteiktais nepieciešamais minimums.

Bez nopietni savainotā Krisa Klemonsa, kuram ir Ahilleja cīpslas plīsums, spēlei nepieejamo spēlētāju sarakstā iekļauti vēl seši – Bens Maklmors un Kenjons Mārtins, kuriem ir pozitīvas Covid-19 analīzes, un kvartets Džons Vols, Demarkuss Kazinss, Eriks Gordons un Meisons Džounss, kuriem kā iemesls norādīts veselības un drošības protokols jeb šī četrotne ir kontaktpersonu statusā.

Toties šajā sarakstā nav "Rockets" skandalozās superzvaigznes Džeimsa Hārdena, kurš tika atzīts par vainīgu līgas protokola pārkāpumā – viņš apmeklēja naktsklubu, turklāt to darīja bez deguna un mutes aizsargmaskas. Tāpat sarakstā nav arī Džešona Teita, kurš iepriekš, ja mediju ziņas bija pareizas, arī bija starp kontaktpersonām. Tādējādi uz šo spēli ierindā būs par diviem spēlētājiem vairāk, kas ļaus sasniegt un arī pārsniegt līgas pieprasīto minimumu.

Bez Hārdena un Teita pieejami spēlei ir arī Stērlings Brauns, Brunu Kaboklu, Denjuels Hauss, Deivids Nvaba, Brodriks Tomass, Pīdžejs Takers un Kristians Vuds. Portlendas "Trail Blazers" sezonu sāka ar zaudējumu Jūtas "Jazz" (100:120).

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-12-26 09:31, pirms 3 gadiem
Beidzot! Gaidu Hārdena 40+ pts spēli un kā Wūds izskatīsies šajā nelielajā sastāva.