Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam lielākais spēles laiks un pārliecinoša uzvara Mitiščos

Agris Suveizda

Kuldam lielākais spēles laiks un pārliecinoša uzvara Mitiščos
Artūrs Kulda cīņā pie laukuma apmales
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Ar pārliecinošu uzvaru Kontinentālās hokeja līgas sezonu atsāka viena no Austrumu konferences līdervienībām Ufas "Salavat Yulaev", kas izbraukumā ar rezultātu 5:2 pieveica Mitišču "Atlant". Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda laukumā pavadīja vairāk nekā 20 minūtes, kas bija labākais rādītājs savā komandā.

Ufas "Salavat Yulaev" pirmajā trešdaļā nopelnīja trīs noraidījumus, taču izturēja mazākumu un pirmais "Atlant" noraidījums faktiski pārvērtās gūtos vārtos. Vitālijs Atjušovs atgriezās laukumā, bet "Salavat Yulaev" uzbrukums turpinājās un Tēmu Hartikainens no tuva attāluma atklāja rezultātu (1:0). Nākamajā minūtē "Atlant" vēlreiz palika mazākumā, un viesi jau pēc 40 sekundēm dubultoja pārsvaru – piespēli pie tālā vārtu staba pielaboja Sergejs Zinovjevs (2:0).

Spēles 32.minūtē Aleksandrs Kadeikins samazināja rezultāta starpību (1:2), tomēr "Salavat Yulaev" vajadzēja tikai divas minūtes, lai gūtu vēl divus vārtus – izcēlās Ivans Višņevskis un pirmo vārtu autors Hartikainens (4:2). Pagāja tikai nedaudz vairāk par pusotru minūti, un mājinieks Vitālijs Novopašins par apzinātu sitienu pretiniekam pa galvu tika noraidīts līdz spēles beigām.

Pēc otrās trešdaļas "Atlant" vārtos Staņislava Gaļimova vietā stājās Sergejs Borisovs, un viņš jau pēc četrarpus minūtēm tika iesvētīts ar vārtu guvumu – 5:1 panāca Ņikita Filatovs. Trīs minūtes līdz pamatlaika beigām Aleksejs Mihnovs guva otros "Atlant" vārtus (2:5).

Artūrs Kulda laukumā pavadīja 20 minūtes un 27 sekundes, kas bija labākais rādītājs komandā - nākamais ar 18 minūtēm un septiņām sekundēm bija uzbrucējs Dmitrijs Makarovs. Tāpat Kulda izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja divus pretinieku metienus un izdarīja trīs spēka paņēmienus,

Ufas "Salavat Yulaev" ar 68 punktiem 38 spēlēs Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu. Trešajā pozīcijā ar 72 punktiem 37 spēlēs ir Magņitogorskas "Metallurg", bet piekto vietu ieņem Pētera Skudras trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" (60 punkti 36 spēlēs). Iepriekšējos mačos "Salavat Yulaev" piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv" (2:4) un Čerepovecas "Severstal" (3:5), bet nākamo spēli aizvadīs parīt, kad viesosies pie Sanktpēterburgas SKA.

SpēleRez
Avangard – Amur3:2
Barys – Admiral6:3
Yugra – Metallurg Nk1:6
Avtomobilist – Sibir1:0 PM
Atlant – Salavat Yulaev2:5

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

  +1 [+] [-]

, 2013-12-26 20:18, pirms 10 gadiem
Yugras vārtos 6 ripas no Novokucņekas? Grūti bez Masaļska Yugrai iet

     [+] [-]

, 2013-12-26 22:58, pirms 10 gadiem
Yugra - Metalurg
WTF

  +1 [+] [-]

, 2013-12-26 22:58, pirms 10 gadiem
Tev nebūs uzvarēt Barys!

     [+] [-]

, 2013-12-27 00:40, pirms 10 gadiem
Prieks par trenera,uzticìbu Kuldam!