Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Bayer" Maskavā revanšējas "Lokomotiv", Brigei divi kuriozi noraidījumi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Bayer" Maskavā revanšējas "Lokomotiv", Brigei divi kuriozi noraidījumi
Leverkūzenes "Bayer" futbolisti svin vārtu guvumu. Foto: Maxim Shemetov/Reuters/Scanpix

Svarīgu panākumu UEFA Čempionu līgas D apakšgrupas ietvaros šovakar guva Vācijas klubs Leverkūzenes "Bayer", kas izbraukumā ar 2:0 pieveica Maskavas "Lokomotiv", izmisīgi turpinot pakaļdzīšanos pēc Madrides "Atletico".

Abu komandu savstarpējā spēlē pirmajā aplī Vācijā negaidīti ar 2:1 pārāki bija dzelzceļnieki. Tomēr šovakar ārpus "Lokomotiv" sastāva palika daži līderi. Par spīti tam mājinieki guva vārtus jau astotajā minūtē, izceļoties Aleksejam Mirančukam. Tomēr vārtu guvums tika atcelts aizmugures stāvokļa dēļ. Pēc trim minūtēm "Lokomotiv" iesita vēlreiz, taču šoreiz jau legāli un savos vārtos... Par nelaimīgo kļuva Rifats Žemaļetdinovs, kurš pagalam neveiksmīgā situācijā pagadījās ceļā portugāļa Edera izsistajai bumbai.

Turpinājumā abas komandas neveidoja ļoti daudz izcilu momentu, ar dažiem sitieniem komfortabli tiekot galā abu komandu vārtsargiem. Otrā puslaika ievaddaļā gan veiksme atkal uzspīdēja "Bayer", kad 54. minūtē no gaisa bumbu skaisti mājinieku vārtu labajā stūrī trieca Svens Benders. Moments tika skatīts video atkārtojumā, kurā tika noteikts, ka Benders aizmugurē neesot atradies - 2:0 "Bayer". Atlikušajā laikā "Lokomotiv" centās glābt to, kas glābjams, tomēr briesmas no saviem vārtiem novērsa "Bayer" somu vārtsargs Lukāšs Hradeckijs.

Noslēdzošajā spēļu kārtā Leverkūzene 11. decembrī uzņems Turīnas "Juventus", savukārt "Lokomotiv" viesosies pie Madrides "Atletico".

Paralēlajā mačā Stambulā vietējā "Galatasaray" pēc Adema Bujuka sitiena 11. minūtē pārņēma vadību 1:0 pār Beļģijas vicečempioni "Club Brugge". Spēles tālākajā gaitā nedaudz bīstamāk uzbruka beļģi, tomēr Turcijas čempionvienība līdz pat kompensācijas laikam spēja noturēt slideno 1:0 pārsvaru. Pavērsiens notika kompensācijas laika otrajā minūtē, kad izcilu tālsitienu vārtu kreisajā apakšējā stūrī izdarīja senegālietis Krepins Diata, izraujot viesiem neizšķirtu 1:1. Tomēr uzreiz pēc tam sekoja kurioza situācija, Diatam neapzinoties, ka viņš iepriekš jau ir nopelnījis dzelteno kartīti. Senegālietis aiz priekiem novilka kreklu, saņemot par to otro dzelteno kartīti un noraidījumu. Muļķīgi izrīkojās arī beļģis Klintons Mukoni Mata, kurš svinību laikā iespēra pa un pārlauza stūra karodziņa mietu, par to arī saņemot otro dzelteno kartīti, kas viesiem uz pāris minūtēm radīja pilnīgi nevajadzīgus sarežģījumus.

Līdz ar to vietu Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs nodrošināja Madrides "Real". Savukārt "Club Brugge" ir favorīte cīņā par vietu UEFA Eiropas līgas sešpadsmitdaļfinālā.

D grupa

VKomandaSUNZVārtiPunkti
1.Juventus43109:410
2.Atletico42116:47
3.Bayer52035:76
4.Lokomotiv51044:93

A grupa

VKomandaSUNZVārtiPunkti
1.PSG440010:012
2.Real Madrid42119:57
3.Club Brugge50323:93
4.Galatasaray50231:92

26. novembris

GrupaSpēleRezultātsVārtu guvēji
AGalatasaray – Club Brugge1:1 (1:0)Bujuks 11` - Diata 90`+2
DLokomotiv – Bayer0:2 (0:1)Žemaļetdinovs (s.v.) 11` Benders 54`
AReal Madrid – PSG
BTottenham – Olympiacos
BCrvena zvezda – Bayern
CMan City – Shakhtar
CAtalanta – Dinamo Zagreb
DJuventus – Atletico

  -1 [+] [-]

, 2019-11-26 22:05, pirms 4 gadiem
Mellais gan malacis, pēdējās minūtēs ieveda Real nākamajā kārtā, NICE

  +2 [+] [-]

, 2019-11-26 22:16, pirms 4 gadiem
FK22 rakstīja: Mellais gan malacis, pēdējās minūtēs ieveda Real nākamajā kārtā, NICE
Arī turku uzvara būtu garantējusi 2. vietu grupā. "Real" šajā spēlē nederēja vienīgi beļģu uzvara.

  -2 [+] [-]

, 2019-11-26 22:51, pirms 4 gadiem
Ir nopludināti rezultāti ''Zeltas bumbas'' ieguvējiem.
Apsveicu Mesi fanus ar viņa sesto ''Zelta bumbu''.

Wyciek³y wyniki Z³otej Pi³ki! Hiszpański...