Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Teitums par Porziņģi: "Mums ir paveicies, ka viņš spēlē mūsu komandā"

Jānis Celmiņš

Teitums par Porziņģi: "Mums ir paveicies, ka viņš spēlē mūsu komandā"
Džeisons Teitums. Foto. AFP. Scanpix

Lielisku debiju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Bostonas "Celtics" aizvadījis Latvijas lielākā basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš palīdzēja pārspēt Ņujorkas "Knicks". Pēc spēles "Celtics" lielākā zvaigzne Džeisons Teitums izteica vairākus komplimentus latvietim.

Kā jau rakstījām, Kristaps Porziņģis debitēja regulārajā turnīrā "Celtics" kreklā ar ļoti augstvērtīgu sniegumu. Latvietis ar augstu precizitāti guva 30 punktus, izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un bloķēja četrus pretinieku metienus.

Pēc spēles savu sajūsmu par latvieša nodemonstrēto sniegumu neslēpa "Celtics" vienības lielākā zvaigzne Džeisons Teitums: "Viņš [Porziņģis] ir patiešām labs. Tiešām ļoti, ļoti labs. Mums ir ļoti paveicies, ka Porziņģis spēlē mūsu komandā."

"Viņš mūsu spēli, pateicoties savam augumam, driblam un metienam, padara daudz dinamiskāku," turpināja Teitums."Kad mani sedz divi pretspēlētāji vienlaicīgi, atliek tikai atrast Porziņģi – ir skaidrs, ka viņš var iemest no jebkuras pozīcijas."