Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "CSKA spēlēja paredzami"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bagatskis: "CSKA spēlēja paredzami"
Ainars Bagatskis
Foto: AFP/Scanpix

"Mums ir daudz labu spēlētāju un mērķis uzvarēt katrā spēlē. Jā, neesam tādā līmenī kā CSKA, taču cenšamies spēlēt ar raksturu un ticību, cīnīties līdz galam. Pēdējā ceturtdaļā CSKA attieksme izrādījās pārāka, bet mums pietrūka pieredzes," piedzīvojot otro zaudējumu Eirolīgā, teica Kijevas "Budivelnik" basketbolists Darjušs Lavrinovičs.

Ettore Messina, CSKA galvenais treneris

"Spēli ietekmēja divi šausmīgi puslaiku sākumi. Pirmajā ceturtdaļā nokļuvām astoņu punktu deficītā, bet otrā puslaika sākumā sadedzinājām piecu punktu pārsvaru, atkāpāmies līdz mīnus trīs, tātad atkal zaudējām astoņus punktus pēc kārtas. Turpinājumā sekoja cīņa un smags darbs, taču arī dzīvei raksturīgās labās lietas, piemēram, kaislība un komandas spēle. Vēlreiz pārliecinājāmies, ka joprojām meklējam ideālo kondīciju, ka esam ceļā, lai kļūtu par labu komandu."

Ainars Bagatskis, "Budivelnik" galvenais treneris

"Kā bija gaidāms, spēlētājiem pret CSKA nebija vajadzīga papildus motivācija. Komandas sapulcē pirms spēles lūdzu spēlētājus būt pacietīgiem, izvairīties no gariem nekoncentrēšanās periodiem. Domāju, ka lielāko daļu laika spējām izpildīt spēles plānu. Sliktākais notika otrajā ceturtdaļā, kad daži mūsu spēlētāji bija pārāk aizņemti, lai paši gūtu punktus. CSKA to izmantoja, dodoties atrāvienā un sodot mūs par pieļautajām kļūdām. Spēlē pret “Fenerbahce” novēroju tās pašas problēmas. Jāsaka, ka CSKA spēlē paredzami. Viņi gaida, kad pretinieki pieļaus kļūdas un nekavējoties skrien atrāvienā."

Svētdienas vakarā "celtniekiem" mājās jāspēlē pret "Gaļičina" vienību, savukārt 31. oktobrī gaidāma pirmā cīņa pret Belgradas "Partizan".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-26 09:56, pirms 11 gadiem
sandis44444 rakstīja: No Bagija citus vārdus par pretiniekiem dzirdējis neesmu, arī EČ laikā viņš to pašu teica par mūsu pretiniekiem.. bet zāģē tik.. cienīgi, bet nu zāģē..
Laikam par tām uzvarām pār Maķedoniju, Bosniju, Ukrainu esi galīgi aizmirsis. Biezpiens jāēd.

     [+] [-]

, 2013-10-26 10:15, pirms 11 gadiem
Ja jau tik paredzami, tad kāpēc bezierunu kāsiens? Jo Budiveļņik pievilka jau tikai tad, kad CSKA bija nometuši apgriezienus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja