Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" piedāvā 35 miljonus par Avāru, "Lyon" to neuzskata par pienācīgu summu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Arsenal" piedāvā 35 miljonus par Avāru, "Lyon" to neuzskata par pienācīgu summu
Husems Avārs. Foto: Jeff Pachoud/AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas “Arsenal” piedāvājis 35 miljonus eiro par Lionas “Olympique” pussargu Husemu Avāru. Francijas komanda piedāvājumu noraidījusi, bet sarunas turpinās.

Lionai sasniedzot Čempionu līgas pusfinālu, visplašāko uzmanību izpelnījās tieši Husems Avārs - 22 gadus vecais pussargs bija komandas motors laukuma vidū. Jau iepriekš vairākas pasaules vadošās komandas izrādīja uzmanību par viņu, bet pēc sezonas beigām viskonkrētākā bija Londonas “Arsenal”. Tās galvenajam trenerim Mikelam Artetam tieši Avāra iegāde bijusi galvenā prioritāte.

Pirms Covid-19 pamatīgi pabojāja futbola klubu finanses, bija sagaidāms, ka “Lyon” vēlas par Avāru iekasēt 60 miljonus eiro. Tagad summa sarukusi, bet “Arsenal” piedāvātie 35 miljoni bijuši par maz. Tiesa, Londonas vienība ir gatava izteikt nākamo piedāvājumu. Visticamāk, lai iegādātos Avāru, nāktos pārdot Lukasu Toreiru.

Pēc lieliskā 2019./20. gada sezonas noslēguma Avārs pirmo reizi tika izsaukts uz Francijas izlasi, tomēr pirms pievienošanās komandai viņam bija pozitīvas Covid-19 analīzes. Pirms nedēļas Francijas čempionāta spēlē pret “Montpellier” Avārs nopelnīja sarkano kartīti, kuras dēļ viņam piespriesta vienas spēles diskvalifikācija.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...