Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils" sezonu sāks Palangā

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

BK "Ventspils" sezonu sāks Palangā
BK "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers
Foto: Ģirts Staris, ventasbalss.lv

Jauno basketbola sezonu BK "Ventspils" sāks 5.oktobrī ar BBL maču viesos pret Palangas basketbolistiem, bet Latvijas Basketbola līgas pirmo maču aizvadīs 9.oktobrī, savā laukumā uzņemot Rīgas "Baronu".

Baltijas Basketbola līgā čempionāts sāksies ar grupu turnīra, kurā ventspilnieki ielozēti A grupā kopā ar igauņu "Rapla" un "TTU", lietuviešu "Palanga" un "Siauliai/Triobet", kā arī kazahu "Barsy" (spēlē tikai viesos). Pirmais mačs šajā turnīrā BK "Ventspils" basketbolistiem jau 5. oktobrī, kad komandas viesosies Palangā, turklāt tā būs arī visas sezonas pirmā oficiālā spēlē. Pirmo Baltijas maču savu līdzjutēju priekšā ventspilnieki aizvadīs 16. oktobrī, kad tiksies ar Šauļu komandu.

Starp šiem abiem notikumiem paredzēta arī debija LBL čempionātā, turklāt savā laukā un pret senajiem paziņām – Rīgas "baroniem". Vienu sezonu aizvadot LBL2, ventspilnieku pirmie pretinieki ne tikai nomainīja sastāvu un galveno treneri, bet arī nosaukumu, kļūstot par Barons kvartāls. Komandas pagājušā gada sastāvs, kas izcīnīja pirmo vietu LBL2 piedzīvojis izmaiņas gan ar pluss, gan mīnuss zīmi. Uz
LBL debitantu BK Jēkabpils devies polis Mihaļs Hlebovickis, bet no leģionāra gaitām Portugālē Latvijā atgriezies Māris Gulbis, kurš, ticamākais, pievienosies "baroniem". Pārbaudes mačos tieši viņš bijis rezultatīvākais komandas spēlētājs, bet tāpat ar punktu guvumiem palīdzējuši pagājušās sezonas vilcēji Ilmārs Bergmanis un Salvis Mētra.

Pirmajā aplī BK Ventspils savā laukumā aizvadīs četras no desmit spēlēm, tiekoties arī ar Liepājas lauvām (10. novembrī), Jūrmalu/Fēnikss (9. decembrī) un Latvijas U18 izlasi (19.decembrī).

Izmantotie resursi
"BBL Homepage"
basket.lv

  -3 [+] [-]

, 2012-09-26 14:00, pirms 12 gadiem
Sezonas 1.spele viegli var paklupt.

     [+] [-]

, 2012-09-27 10:15, pirms 12 gadiem
bet vai tad šinī nogalē krievu zemē nav pārbaudes spēle,vai arī maldos?