Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gruzijas izlases pamatvārtsargs Mamardašvili tuvojas pārejai uz ''Liverpool''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gruzijas izlases pamatvārtsargs Mamardašvili tuvojas pārejai uz ''Liverpool''
Giorgi Mamardašvili. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

''The Athletic'' vēstī, ka Gruzijas futbola izlases pamatvārtsargs Giorgi Mamardašvili tuvojoties oficiālam transfēram uz Anglijas Premjerlīgas klubu ''Liverpool''.

Kā raksta ''The Athletic'', 23 gadus vecajam Mamardašvili jau ieplānotas medicīniskās pārbaudes Liverpūlē. Tās sekmīgi izejot, paredzams, ka oficiāli tiks panākta vienošanās par gruzīna transfēru no Spānijas kluba ''Valencia'' uz Premjerlīgas grandu ''Liverpool''.

Sagaidāms, ka ''Valencia'' par Mamardašvili transfēru iekasēs 30 miljonus eiro, bet vēl piecus varēs pievienot, izpildoties dažādiem nosacījumiem.

Mamardašvili aizvadītajā ''Euro 2024'' finālturnīrā sargāja vārtus visās četrās Gruzijas debijas turnīra spēlēs. Jaunajā Spānijas čempionātā viņš sargājis Valensijas vārtus abās cīņās, taču klubs cietis divus zaudējumus – 1:2 pret Barselonu un 1:3 pret ''Celta Vigo''.

Karjeras laikā Tbilisi ''Dinamo'' akadēmijas audzēknis spēlējis arī Gruzijas klubos ''Rustavi'' un Tbilisi ''Locomotive''. 2022. gadā viņš no Tbilisi ''Dinamo'', kuras pirmās komandas kreklā nevienu maču neaizvadīja, uz ''Valencia'' pārcēlās par 850 tūkstošiem eiro.

Valensijas kluba otrais vārtsargs pašlaik ir Ziemeļmaķedonijas izlases pirmais numurs Stole Dimitrijevskis, kurš vasarā uz ''Valencia'' pārcēlās kā brīvais aģents. Viņa pārstāvētā Ziemeļmaķedonija 10. oktobrī UEFA Nāciju C līgas ietvaros viesosies Rīgā un spēlēs pret Latviju. Atbildes mačs Skopjē gaidāms 14. novembrī. Vēl C līgas ceturtajā grupā spēlēs Fēru Salas un Armēnija.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/57...

     [+] [-]

, 2024-08-26 16:44, pirms 3 nedēļām
...nu, tas, ja Alisons dosies pēc naudas pie kamieļiem...varbūt jau nākošo sezonu, bet es ceru, ka ne ātrāk kā PK 2026.
Alisons visus titulus Anglijā ieguvis, arī ČL ir uzvarēta....var domāt par naudu...brazīļi ir leģionāri, kur vairāk maksā - tur spēlē..
Gruzīns labi spēlē vārtos, bet esot vājāks spēlē ar kājām un mūsdienās tas no vārtsarga tiek prasīts

     [+] [-]

, 2024-08-26 17:51, pirms 3 nedēļām
RIP Sven-Göran Eriksson

     [+] [-]

, 2024-08-26 20:42, pirms 3 nedēļām
Absolūts sviets un debīls transfērs! Liverpool pietiek vārtsargu, Kellehers noteikti labāks, nemaz nerunājot par Alison (ko droši varētu pārdot), Pitaluga, Jarošs...

     [+] [-]

, 2024-08-26 20:53, pirms 3 nedēļām
balts rakstīja: Absolūts sviets un debīls transfērs! Liverpool pietiek vārtsargu, Kellehers noteikti labāks, nemaz nerunājot par Alison (ko droši varētu pārdot), Pitaluga, Jarošs...
tev jaiet par futbola GM ja esi tads eksperts klaun!