Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška sastiepj ceļgala saites un izstājas, zaudējums arī Pavlovam

Juška sastiepj ceļgala saites un izstājas, zaudējums arī Pavlovam
Andis Juška
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Šodien Polijas pilsētā Pozņanā ceturtdaļfinālus vienspēlēs un pusfinālu dubultspēlēs nepārvarēja latviešu tenisisti Deniss Pavlovs un Andis Juška. Vienspēlēs Deniss ar 3:6, 3:6 piekāpās polim Gregoram Panfilam (ATP 499.), bet Andis pie rezultāta 4:6, 4:1 ceļgala savainojuma dēļ no savas cīņas izstājās. Savukārt vēlāk, Juškam no slimnīcas atgriežoties ar ģipsi uz kājas, dubultspēli latvieši nemaz neuzsāka. Bez tenisa Andim būs jāiztiek vismaz desmit dienas.

Pozņanas "Future" turnīrā ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru līdz vakardienai perfektas sekmes bija gan Denisam Povlovam (ATP 520.), gan Andim Juškam (ATP 526.), kuri vienspēlēs bija aizspēlējušies līdz ceturtdaļfinālam, bet dubultspēlēs, spēlējot vienā duetā, līdz pusfinālam. Pietam, latvieši nebija zaudējuši ne seta nevienā no turnīrā aizvadītajām spēlēm.

Šodien gan diemžēl no turnīrā izstāties nācās abiem mūsējiem. Vienspēlēs ar 6. numuru izliktais Pavlovs ar 3:6, 3:6 piekāpās polim Gregoram Panfilam (ATP 499.), bet Juška, kurš ir turnīra 4. "rakete", no sacensībām bija spiests izstāties savainojuma dēļ. Cīnoties pret čehu Mihalu Šmitu (ATP 605.), pie rezultāta 4:6, 4:1 Andis sastiepa ceļgala saites un kāju vairs pakustināt nav varējis. Pēc 25 minūtēm uz kortu atbraukusi ātrā palīdzība, kas latvieti aizvedusi uz slimnīcu un uzlikusi kājai ģipsi. "Par laimi ceļgala saites nav pārrautas. Bez tenisa un treniņiem nāksies iztikt desmit dienas," pēc atgriešanās no slimnīcas turnīra organizētājiem sacīja Juška.

Līdz ar to automātiska bija izstāšanās arī no dubultspēļu sacensībām, kurās Latvijas pārstāvji bija izlikti ar 1. numuru. Abi par tikšanu līdz ceturtdaļfinālam nopelnījuši 3 reitinga punktus vienspēlēs, bet dubultspēlēs gan Denisam, gan Andim 6 ranga punkti par pusfināla sasniegšanu.

Izmantotie resursi:
Talex Open 2011 - ITF Futures Poland F7 - XII...
Tennis - ATP World Tour - Home