Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Mesi pirmo reizi dodas Maiami "Inter" sākumsastāvā un izceļas ar diviem vārtiem

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Mesi pirmo reizi dodas Maiami "Inter" sākumsastāvā un izceļas ar diviem vārtiem
Lionels Mesi un Roberts Teilors pēc vārtu guvuma. Foto: John David Mercer/USA Today Sports/Scanpix

Argentīniešu zvaigzne Lionels Mesi un Somijas valstsvienības angļu izcelsmes pussargs Roberts Teilors guva pa diviem vārtiem, ASV un Kanādas Augstākās futbola līgas (MLS) un Meksikas līgas apvienotajā kausa izcīņas turnīrā kaldinot Maiami "Inter" uzvaru (4:0) pār Atlantas "United".

Arī iepriekšējā "Inter" spēlē vārtus guva tieši Mesi un Teilors, toreiz Argentīnas valstsvienības leģendai laukumā nākot uz maiņu un otrā puslaika kompensācijas laikā veicot filigrānu tiešo brīvsitienu, kā rezultātā Maiami ar 2:1 pieveica Mehiko "Cruz Azul".

Šonakt Mesi "Inter" rindās debitēja pamatsastāvā un ar kapteiņa apsēju, pirmajās 22 minūtēs gūstot divus vārtus un panākot 2:0. Otrajā precīzajā sitienā pasaules čempionam rezultatīvi piespēlēja Teilors, kurš pats veterāna Breda Guzana sargātos vārtus iekaroja 44. un 53. minūtē, otrajā no tiem rezultatīvu piespēli veicot Mesi.

Mesi, kā arī viņa ilggadējais komandas biedrs "Barcelona" laikos Serhio Busketss tika nomainīti mazāk nekā 20 minūtes pirms pamatlaika noslēguma.

84. minūtē "Inter" zviedru aizsargs Kristofers Makvejs par pēdējās cerības pārkāpumu izpelnījās sarkano kartīti un 11 metru soda sitienu. Argentīnieša Tjago Almadas nepārliecinoši izpildīto 11 metru soda sitienu atvairīja Maiami vārtsargs Dreiks Kalenders.

MLS un Meksikas apvienotās kausa izcīņas sešpadsmitdaļfinālā "Inter" augusta sākumā spēkosies pret Dienvidu zonas otrās grupas (Hjūstonas "Dynamo", "Orlando City" un "Santos Laguna") pirmās vietas ieguvēju.

MLS un Meksikas līgu apvienotais kauss, Dienvidu zonas trešā grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Inter Miami22006:16
2.Cruz Azul10011:20
3.Atlanta United10010:40

Izmantotie avoti:
https://www.mlssoccer.com/schedule/...