Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Hondurasas treneris Svaress nožēlo nepadarīto un neturpinās vadīt izlasi

Agris Suveizda

Hondurasas treneris Svaress nožēlo nepadarīto un neturpinās vadīt izlasi
Luiss Svaress
Foto: AFP/Scanpix

Hondurasas futbola izlases galvenais treneris Luiss Svaress pēc zaudējuma Šveicei (0:3) paziņoja, ka nevēlas pagarināt līgumu, kas bija spēkā līdz šai Pasaules kausa izcīņai.

"Otrais puslaiks bija ļoti labs. Mums bija trīs vai četras iespējas gūt vārtus, bet momentu realizācija ir cits stāsts un likām vilties savai nācijai. Hondurasai ir nepieciešamas pārmaiņas," sacīja Luiss Svaress.

"Mums bija labi rezultāti olimpiskajās spēlēs [Hondurasa ceturtdaļfinālā ar 2:3 zaudēja Brazīlijai – A.S.], un domāju, ka šī ir laba komanda, bet kāds cits manā amatā spēs paveikt lielākas lietas. Mums ir ļoti labi jaunie spēlētāji, un esmu ļoti priecīgs par savu darbu," kolumbiešu treneris turpināja.

"Esmu noskumis, jo neizpildīju misiju, kas man tika uzticēta. Tas bija sapnis, bet tagad turpināšu savu karjeru. Vienmēr vēlos būt saistīts ar Hondurasu. Vienmēr būšu Hondurasas fans – neatkarīgi no tā, vai būšu tai līdzās vai ne, vienmēr to atbalstīšu," teica Svaress. "Spēlētāji lika viņus iemīlēt, man ar viņiem ir ļoti labas attiecības. Esmu viņiem parādā. Vēlētos pateikties visai izlasei – liels, liels paldies visiem, un atvainojos, ka nespēju izdarīt vairāk."

54 gadus vecais Luiss Fernando Svaress galvenā trenera karjeras sākumā vadīja vairākus Kolumbijas klubus, bet 2003. gadā pārcēlās uz Ekvadoras čempionātu, jau pēc gada kļūstot par Ekvadoras izlases galveno treneri. Pēc trīs gadu posma Ekvadoras valstsvienībā Svaress strādāja ar Ekvadoras, Kolumbijas un Peru klubiem, bet 2011. gadā viņš pārņēma Hondurasas izlasi.

Izmantotie resursi:
Honduras boss Luis Fernando Suarez quits...

  +1 [+] [-]

, 2014-06-26 11:55, pirms 10 gadiem
lai turpina vārda un uzvārda spēku un kādam iekož

     [+] [-]

, 2014-06-26 12:23, pirms 10 gadiem
godīgs vīrs