Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morinju pēc triumfa Konferences līgā: "Nav šaubu – es palikšu Romā"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Morinju pēc triumfa Konferences līgā: "Nav šaubu – es palikšu Romā"
Žuzē Morinju. Foto: Reuters/Scanpix

Žuzē Morinju vadītā "Roma" kļuvusi par pirmo UEFA Eiropas Konferences līgas čempioni. Finālā tā ar 1:0 pārspēja Roterdamas ''Feyenoord'', bet Morinju pēc spēles atzina, ka vēlas palikt pie "Roma" kluba stūres arī nākamsezon.

"Roma" UEFA Eiropas Konferences līgas finālā tikās ar Roterdamas ''Feyenoord''. Uzvaras un vienīgos vārtus 32. minūtē guva Nikolo Dzaniolo.

''Roma'' izcīnīja savu pirmo UEFA turnīru trofeju. Tāpat galvaspilsētas klubs izcīnīja pirmo čempiontitulu kopš 2008. gada, kad izdevās triumfēt ''Coppa Italia''. Morinju, kuru futbola aprindās mēdz dēvēt par Īpašo, izcīnījis piecas Eirokausu trofejas savā trenera karjerā.

Portugālis pēc spēles atzina, ka arī nākamsezon vēlas vadīt "Roma": "Mēs ierakstījām savus vārdus vēsturē. Šobrīd manā prātā ir dažādas domas. Es patiesi cienu visus, kas darbojušies kluba labā. Es jūtos 100% piederīgs šai komandai, tās atbalstītāji ir lieliski."

"Nav šaubu – es palikšu šajā komandā," turpināja Morinju. "Es palikšu šeit arī tad, ja man būs piedāvājumi no citām komandām." Pēdējo nedēļu laikā Morinju sakarā tiek runāts arī par viņa bijušā kluba "Inter" interesi, tomēr portugālis ir pārliecināts, ka paliks Romā.

Morinju ir pirmais, kurš Eirokausu turnīrā triumfējis ar četriem dažādiem klubiem: ''Porto'' (UEFA kauss 2003., Čempionu līga 2004.), Milānas ''Inter'' (Čempionu līga 2010.), Mančestras ''United'' (Eiropas līga 2017.) un ''Roma'' (Eiropas Konferences līga 2022.)

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/100-pe...

  +1 [+] [-]

, 2022-05-26 10:58, pirms 2 gadiem
...bet ja jaunais čelsi īpašnieks piedāvās Londonu?

     [+] [-]

, 2022-05-26 11:39, pirms 2 gadiem
Būtu lielàks budžets FC Riga, viñus trenētu Moriñju. Domàju pëc Fringsa FC Riga var trenēt tikai Moriñjo. Nekas nav pretī, lai Inter trenétu arī Moriñjo. Vienmēr gribéjies, lai FC Riga trenëtu Moriñjo. Bet viņš priekš FC Rīga ir dàrgs.

     [+] [-]

, 2022-05-26 11:44, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: ...bet ja jaunais čelsi īpašnieks piedāvās Londonu?
Varbūt, lai paliek Romà. Anglijà grùti bús ar Chelsea. Jàspélë Çempionu līgā. Tur 6.kausu Moriñju bús grùti Eiropā izcīnīt. Anglijas premjerlīgá dominé Liverpooooooool un Manchesteras City. Chelsea grùti bús čempiontitulu izcīnīt Anglijas premjerlīgà.