Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionāts beidzies CSKA līderim Okulovam, krievu lazaretē joprojām arī Grigorenko

Agris Suveizda

Pasaules čempionāts beidzies CSKA līderim Okulovam, krievu lazaretē joprojām arī Grigorenko
Konstantins Okulovs (pa labi) spēlē pret Čehiju. Foto: Toms Kalniņš/EPA/Scanpix

Krievu laikraksta Sport-Express žurnālists Aleksejs Ševčenko paziņojis, ka Krievijas Olimpiskajai komitejai pasaules hokeja čempionātā Rīgā vairs nepalīdzēs Maskavas CSKA rezultatīvākais spēlētājs Konstantins Okulovs.

Pirmajā spēlē pret Čehiju krievi izrāva uzvaru ar rezultātu 4:3, taču Okulovs iedzīvojās locītavas savainojumā un laukumā pagaidām nav atgriezies. Kā ziņo Ševčenko, pasaules čempionātā tas arī nenotiks – 26 gadus vecajam uzbrucējam turnīrs ir galā. Kontinentālās hokeja līgas regulārajā sezonā Okulovs 55 spēlēs sakrāja 49 (18+31) punktus, bet Gagarina kausā 23 spēlēs tika pie 20 (6+14) punktiem.

Savainojumus turpina ārstēt vēl divi malējie uzbrucēji Mihails Grigorenko un Andrejs Kuzmenko, kuri Rīgā aizvadījuši divas spēles un sakrājuši attiecīgi četrus (2+2) un divus (1+1) punktus. 27 gadus vecais Grigorenko ir viens no septiņiem NHL spēlētājiem izlasē, šosezon Kolumbusas "Blue Jackets" rindās aizvadot 32 spēles un sakrājot 12 (4+8) punktus, sešas soda minūtes un negatīvu lietderību -2. Savukārt 25 gadus vecais Kuzmenko pārstāvēja Sanktpēterburgas SKA un 57 mačos tika pie 37 (18+19) punktiem.

Krievi čempionātu sāka ar uzvarām pār čehiem (5:3) un britiem (7:1), bet pirmdien negaidīti zaudēja slovākiem (1:3). Krievijas Olimpiskā komiteja pašlaik spēlē pret Dāniju, bet sestdien spēlēs pret Šveici.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/hockey/109743...

     [+] [-]

, 2021-05-26 19:02, pirms 3 gadiem
Cerams tas arī liegs krieviem dabūt kādu medāli