Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Krastiņam ambiciozi mērķi, Laiviņš tēmē uz TOP-6

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Krastiņam ambiciozi mērķi, Laiviņš tēmē uz TOP-6
Ingus Laiviņš
Foto: Floorball.lv

Iepriekš Sportacentrs.com jau ziņoja, ka viens no visu laiku labākajiem Latvijas florbolistiem Ingus Laiviņš piekritis kļūt par Stalbes "Pārgauja" spēlējošo treneri. Pats viņš izvirza mērķi kvalificēties izslēgšanas turnīram, bet kluba vadības mērķi ir ļoti ambiciozi.

Spēlējot Latvijā, Laiviņš līdz šim pārstāvējis vienīgi Cēsu "Lekrings" komandu, savā florbolista karjerā uzspēlējot arī Norvēģijā un Somijā. Tagad viņš uz vienu sezonu panācis vienošanos ar Stalbes "Pārgauju" – klubu, kuram pēdējās sezonās nav izdevies kvalificēties izslēgšanas turnīram. Vaicājot par pievienošanos nomināli vājākam klubam, Laiviņš atzinis, ka ja izdosies īstenot visas tās ieceres, pie kurām strādā kluba vadība, tad "Pārgauja" varētu atgriezties ierastajās pozīcijās, kad regulāri ceturtdaļfinālos sīvi cīnījās par iekļūšanu pusfinālā, līdz tam ne reizes gan neaizsniedzoties. Prioritāte gan pamazām būs trenēšana, taču vienlaikus līdz decembrim Ingus noteikti pats aktīvi piedalīsies treniņprocesā arī kā spēlētājs, jo grib pienācīgi sagatavoties pasaules čempionātam, kas notiks Rīgā. Vai pēc pasaules čempionāta viņš turpinās spēlēt, pašlaik vēl nav īsti skaidrs, katrā ziņā no kluba vadības konkrēta uzstādījuma neesot. Komandā tiek paredzētas dažādas izmaiņas sastāvā, jo no pašreizējiem florbolistiem daži nolēmuši beigt spēlēt, citi īsti neatbilst virslīgas līmenim, bet vietas tukšas nepalikšot.

Ambiciozs savos izteikumos ir arī kluba vadītājs Monvids Krastiņš. "Pērnajā sezonā mūs neapmierināja trenera Mārtiņa Jarohoviča sasniegtie rezultāti, tādēļ jau pirms pēdējās spēles informēju, ka sadarbību neturpināsim. Stalbe allaž izcēlusies ar labu florbola skolu, šeit ir izauguši daudzi augsta līmeņa florbolisti. Par konkrētām personālijām vēl negribu runāt, taču skaidrs, ka prioritāte būs mūsu audzēkņiem. Dzīvē esmu ambiciozs cilvēks un gribu pierādīt pretējo iepriekš lasītajam, ka "Pārgauja" drīzāk ir 1.līgas klubs. Konkrētus mērķus izvirzīsim tad, kad būsim nokomplektējuši sastāvu, bet mērķis noteikti nebūs cīņa par vietas saglabāšanu virslīgā."

     [+] [-]

, 2016-05-27 15:04, pirms 8 gadiem
''Stalbe allaž izcēlusies ar labu florbola skolu, šeit ir izauguši daudzi augsta līmeņa florbolisti.''

nja tikai tagad visa piramida Jerca un Monas laika ir sabrukusi. Davedaaat.

     [+] [-]

, 2016-05-27 15:12, pirms 8 gadiem
Curtiys rakstīja: ''Stalbe allaž izcēlusies ar labu florbola skolu, šeit ir izauguši daudzi augsta līmeņa florbolisti.''

nja tikai tagad visa piramida Jerca un Monas laika ir sabrukusi. Davedaaat.
Zivis nevar noķert tur kur viņas nav.
Vai tikai pats nebūsi viens no klucišiem, kas aizgāja no piramīdas un palīdzēja viņai sabrukt?

     [+] [-]

, 2016-05-27 15:37, pirms 8 gadiem
Fireblade rakstīja: Zivis nevar noķert tur kur viņas nav.
Vai tikai pats nebūsi viens no klucišiem, kas aizgāja no piramīdas un palīdzēja viņai sabrukt?
agrak jau bija piramida, tagad nav, bet ar Tevi nav jega diskutet, esmu redzejis Tavus komentarus, tie ir neadekvati.

     [+] [-]

, 2016-05-27 15:55, pirms 8 gadiem
Curtiys rakstīja: agrak jau bija piramida, tagad nav, bet ar Tevi nav jega diskutet, esmu redzejis Tavus komentarus, tie ir neadekvati.
Jā, kāds paņēma un nojauca visu...., bet ar Tevi arī nav jēga diskutēt, jo esmu redzējis Tevi dzīvē un Tu arī uzvedies neadekvāti.

     [+] [-]

, 2016-05-27 21:40, pirms 8 gadiem
Aplauzies

     [+] [-]

, 2016-05-30 09:46, pirms 8 gadiem
Stalbes miestā bija viens papiņš Ilvars Balodis, kuram pieminekli vajadzēja uzcelt, nevis kā suni no florbola patriekt... Ieradās jauni gurķi un gribēja revolūciju uztaisīt un sanāca kā sanāca...Bet lai tālāk veicas un izdodas atjaunot kādreizējo florbola spožumu Stalbē....
Kādreiz sīvākie konkurenti no Lielvārdes...