Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2977, Did:0, useCase: 3

Sorokins: "Individuālās kļūdas un sliktā momentu realizācija neļāva uzvarēt"

Emils Ozerinskis

Sorokins: "Individuālās kļūdas un sliktā momentu realizācija neļāva uzvarēt"
Oļegs Sorokins. Foto: IIHF

Šodien Vācijā notiekošajā pasaules hokeja čempionātā U18 izlasēm Latvijas jaunieši ar zaudējumu 3:4 pret Šveici noslēdza grupu turnīra cīņas. Pēc spēles komandas galvenais treneris Oļegs Sorokins norādīja, ka pietrūka pacietības un pieturēšanās spēles plānam.

Latvijas U18 izlases hokejisti divreiz spēles pirmajā pusē bija vadībā pret Šveices vienaudžiem. Uzvara latviešiem būtu devusi otro vietu B apakšgrupā, tomēr spēles trešajā periodā gūtie šveiciešu vārti lika piedzīvot neveiksmi.

Pēc spēles Latvijas U18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins klāstīja: "Labi sākām, bet individuālās kļūdas un sliktā momentu realizācija neļāva uzvarēt spēli. Uzskatu, ka bijām labāki, bet ar to ne vienmēr pietiek. Nedaudz pietrūka pacietības un pieturēšanās spēles plānam. Šodien gribētos uzteikt uzbrucējus par labu darbu kopumā!"

Latvijas pretiniece ceturtdaļfinālā noskaidrosies pēc Somijas un Zviedrijas izlašu savstarpējās cīņas. Ja pamatlaikā pie uzvaras tiks Somijas hokejisti, tad Latvijas U18 izlase ieņems trešo vietu grupā un ceturtdaļfinālā spēlēs pret Čehiju. Ja zviedri gūs vismaz punktu, tad Latvijas atkāpsies uz ceturto vietu grupā un izslēgšanas cīņās duelēsies ar ASV hokejistiem.