Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rekordu labojušais Marlo tiek atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rekordu labojušais Marlo tiek atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni
Patriks Marlo kopā ar ģimeni. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi aizvadītās nedēļas trīs zvaigznes. Vislielāko atzinību izpelnījies Rūdolfa Balcera partneris Sanhosē “Sharks” rindās Patriks Marlo, kurš laboja pirms tam Gordijam Hovam piederējušo aizvadīto spēļu rekordu.

Par pirmo zvaigzni atzītais Patriks Marlo pagājušajā nedēļā sasniedza pat divus vēsturiskus rādītājus. Vispirms viņš laboja Gordijam Hovam piederējušo aizvadīto spēļu rekordu – mačs pret Lasvegasas “Golden Knights” 41 gadu vecajam Marlo bija 1768. NHL karjerā. Hova rekords turējās kopš 1961. gada. Nedēļas turpinājumā Marlo kļuva par tikai ceturto spēlētāju līgas vēsturē, kurš piedalījies 900 mačos pēc kārtas.

Otrās zvaigznes gods tika Kemam Talbotam, Minesotas “Wild” vārtsargam, kurš aizvadītajā nedēļā piedalījās trīs spēlēs un izcīnīja trīs uzvaras. Talbots atvairīja 95,3% metienu, vidēji ielaida 1,67 ripas un palīdzēja “Wild” sasniegt sešu uzvaru sēriju un garantēt dalību play-off.

Floridas “Panthers” kreisās malas uzbrucējs Žonatans Iberdo tika atzīts par nedēļas trešo zvaigzni. Četrās spēlēs viņš izcēlās ar vieniem vārtiem un septiņiem punktiem, kas bija nedēļas labākais rezultāts. “Panthers” izcīnīja trīs uzvaras. Iberdo ir komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet NHL rangā ar 49 spēlēs sakrātajiem 52 punktiem viņš ir 14. vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-3-star...