Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kurbatovs: "Atvainojos līdzjutējiem par neizteiksmīgo spēli"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kurbatovs: "Atvainojos līdzjutējiem par neizteiksmīgo spēli"
Kirils Kurbatovs
Foto: bfcdaugava.lv

Diametrāli pretējos noskaņojumos uz preses konferenci pēc Smscredit.lv Virslīgas spēles starp divām Daugavpils komandām ieradās komandu galvenie treneri. "Daugava" aizbildnis Viktors Demidovs bija pateicīgs saviem puišiem, bet BFC "Daugavpils" galvenais treneris Kirils Kurbatovs bija ļoti dusmīgs.

Neapmierināts un dusmīgs pēc piedzīvotā zaudējuma "Daugavai" bija "Daugavpils" galvenais treneris Kirils Kurbatovs. Komanda nav izpildījusi dotos uzdevumus un spēlējusi bez degsmes:

"Pirmkārt, vēlos atvainoties visiem mūsu līdzjutējiem un kluba vadībai par tik neizteiksmīgu spēli. To, kas šodien norisinājās uz laukuma, grūti nosaukt par futbolu. Tas ir mans personiskais viedoklis. Kāpēc tā notika? Nezinu, domāsim, analizēsim. Ņemot vērā, ka pretinieks pirms divām dienām aizvadīja kausa spēli pret "Skonto" mums tas bija jāizmanto, bet es neredzēju puišos ne vēlmi, ne sakarīgu domāšanu. Darbība ar bumbu nevis varēja būt labāka, bet tā bija katastrofāla. Iespējams, ka mēs arī esam "pieēdušies" no spēlēm, bet tā kā vēl būtu par agru - aizvadīta tikai 6. kārta. Meklēsim iemeslus, kāpēc tā notika. Esmu vīlies, ļoti vīlies. Spēlē, kurā visu izšķir viens vārtu guvums, mums bija jāturpina spiest pretinieks un rezultāts tiktu sasniegts. Gribu apsveikt pretinieku, viņi iesita vārtus un veiksme bija viņu pusē.

Šodien iebildumu pret vārtsargu nav nekādu. Kopumā neviena futbolista sniegumu nevēlos komentēt, jo visi futbolisti, tajā skaitā arī treneri nebija pietiekami labi. Uz maiņu uznākušie spēlētāji nospēlēja vāji. Tā vietā, lai saasinātu spēli, viņi pielāgojās pretinieku spēlei. "Daugavai" bija izdevīgi spēlēt lēni. Domāju, ka pretinieku apmierinātu arī neizšķirts. Beigās viņi pat uzvarēja. Mēs savas iespējas neizmantojām, viņi izmantoja simtprocentīgi."

"Daugavai" izcīnīta jau ceturtā uzvara pēc kārtas un atkal sausā, pie tam tas viss, neskatoties uz milzīgiem robiem sastāvā. Par pašatdevi savus puišus slavēja galvenais treneris Viktors Demidovs: "Gribu pateikties futbolistiem. Smaga, ļoti smaga spēle. Bija mums problēmas ar sastāvu, bet esmu pateicīgs futbolistiem, ka viņi izvilka šo spēli. BFC izdarīja labu spiedienu, bet galvenais, ka uzvarējām. BFC ir laba komanda, novēlu viņiem turpināt progresēt. Saviem futbolistiem izsaku milzīgu pateicību par šodienas spēli.

Jā, abas maiņas izdarījām piespiedu kārtā. Mums ir milzīgas problēmas ar to. Giorgijs Čihradze spēlēja ar augstu temperatūru, Bidzinam Cincadzem nemaz nevajadzēja spēlēt, bet tomēr ielikām sastāvā. Tas beidzās ar to, ka 15. minūtē nomainījām viņu savainojuma dēļ. Aleksandrs Solovjovs nebija trenējies četras dienas slimības dēļ. Mums bija milzīgas problēmas pirms "Skonto" un tagad arī pirms šīs spēles. Godīgi sakot, ģērbtuvēs jau sāku domāt, kā laukumā izlaist 11 futbolistus. Es pats esmu apslimis, man balss ir aizsmakusi slimības, nevis kliegšanas dēļ. Mūsu direktors šodien aizgāja vēl pirms spēles sākuma, jo viņam temperatūra 38 grādi. Nezinu, kāpēc ar mums tā notiek. Lai nu kā, puiši izturēja, malači. Jāņem vērā, ka mums pat nebija 72 stundu, lai atjaunotos pēc "Skonto" spēles, bet te vēl nācās spēlēt tādā karstumā. Tādēļ es izsaku milzīgu pateicību saviem puišiem. Mums bija jāiztur, mēs izturējām un beigās uzvarējām. BFC novēlu veiksmi, tā ir gados jauna komanda, kura turpinās progresēt ar katru spēli. Ir teiciens, ka, lai spertu nākamo soli, jāsper viens atpakaļ."

     [+] [-]

, 2014-04-26 19:33, pirms 10 gadiem
Gadās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja