Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" uzvar Čikāgu un zaudē divus spēlētājus

Rolands Eliņš

"Flyers" uzvar Čikāgu un zaudē divus spēlētājus
Veins Simondss guva vārtus pret Čikāgu, taču spēli nepabeidza traumas dēļ
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt aizvadītas trīs spēles, kurās uzvaru guva Edmontonas "Oilers", Dalasas "Stars" un Filadelfijas "Flyers" vienības.

"Oilers" šonakt jau spēles pirmajās desmit minūtēs prata gūt trīs vārtus pret Kolorado "Avalanche", taču savu pārsvaru neprata noturēt. 25. sezonas vārtus guva Džeroms Iginla, viņam piebalsoja arī Alekss Tangejs un Raiens O`Reilijs, un "Avalanche" 45. minūtē panāca 3:3. Spēles izskaņā lieliski nospēlēja Kolorado aizsargs Niks Holdens, kurš piesedza pakritušo vārtsargu un pats stājās vārtos, atvairot pretinieku metienu.Tas gan neglāba no zaudējuma, jo 51. minūtē uzvaras vārtus Edmontonai guva Dereks Rojs.

Edmontonas "Oilers" ir viena no trim komandām, kura cīnās par nepalikšanu NHL pēdējā vietā (vai gluži otrādi - palikšanu?). Vēl uz to pretendē Arizonas "Coyotes" un Teda Nolana trenētā Bufalo "Sabres", kura no konkurentiem atpaliek attiecīgi piecus un astoņus punktus.

Čikāgas "Blackhawks" Filadelfijā cieta sakāvi ar 1:4, taču īpaši priecīgs vakars nav arī "Flyers" nometnē, jo spēlē gūto savainojumu dēļ regulārā sezona noslēgusies diviem tās hokejistiem - šonakt 50. sezonas punktu guvušajam Veinam Simondsam (28+22) un aizsargam Endrjū Makdonaldam.

"Flyers" šī bija tikai otrā uzvara pēdējās desmit spēlēs un tā atpaliek no "wild card" pozīcijas par deviņiem punktiem, turklāt to ieņemošā "Senators" aizvadījusi par trim spēlēm mazāk. Simondsa iztrūkums sastāvā noteikti nepadara Filadelfijas uzdevumu vieglāku.

Savukārt Dalasas "Stars" padarījusi nedaudz vieglāku Ronalda Ķēniņa un "Canucks" uzdevumu, jo ar 4:3 pieveica tās tuvāko sekotāju "Flames". Uzvaras bullīti realizēja Tailers Seigins, un "Flames" no Vankūveras otrās vietas Klusā okeāna divīzijā atpaliek par trim punktiem, turklāt aizvadījusi par spēli vairāk.

Kloda Žirū vārti pret "Blackhawks"

"Avalanche" aizsargs Holdens pārņem vārtsarga funkcijas

NHL spēļu rezultāti, 26. marts

KomandasRez.
Flyers-Blackhawks4:1
Oilers-Avalanche4:3
Flames-Stars3:4 PM

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League