Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Savainojumu nomāktās "Liverpool" kapteinim Hendersonam veikta operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Savainojumu nomāktās "Liverpool" kapteinim Hendersonam veikta operācija
Džordans Hendersons. Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione “Liverpool” pavēstījusi, ka kapteinis Džordans Hendersons savainojuma dēļ laukumā nevarēs doties vismaz līdz aprīlim.

Pagājušās nedēļas derbijā “Liverpool” savā laukumā piekāpās “Everton”. Mačs jau pēc pusstundas beidzās mājinieku kapteinim Džordanam Hendersonam, kurš savainoja cirksni. Premjerlīgas čempione paziņojusi, ka Hendersonam veikta operācija.

Tā bijusi sekmīga, un nekavējoties sāksies rehabilitācija. Pagaidām nav zināms konkrēts laiks, cik ilgi nevarēs spēlēt 30 gadus vecais pussargs, taču kā pirmais atskaites punkts nosprausts marta beigās gaidāmais starptautiskais pārtraukums.

Ar 25 spēlēs sakrātajiem 40 punktiem “Liverpool” ieņem vien sesto vietu Anglijā, bet labāko četrinieks atrodas jau piecu punktu atstatumā. Premjerlīgas ietvaros piedzīvoti četri zaudējumi pēc kārtas. Ja Jirgena Klopa vadībā bija pierasts, ka “Liverpool” mājās ir neuzvarama, tad šī sezona bijis pilnīgs pretstats.

“Liverpool” savā laukumā nav uzvarējusi kopš decembra vidus, piedzīvojot četrus zaudējumus un divas reizes spēlējot neizšķirti. Šajā sešu mājas spēļu nogrieznī izdevies iesist tikai divus vārtus.

Hendersons šosezon ļoti daudz bijis spiests spēlēt kā centra aizsargs, ņemot vērā, ka no ierindas izkrituši visi trīs ierastie pamatsastāva centra aizsargi - Virdžils van Deiks, Žoels Matips un Džo Gomess. Vairākas reizes Hendersons aizsardzības līnijā spēlējis kopā ar citu pussargu Fabinju, kurš arī atrodas ārpus ierindas savainojuma dēļ.

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolfc.com/news/fi...

     [+] [-]

, 2021-02-26 16:19, pirms 3 gadiem
Lai veseļojas!