Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

KHL atkal ierindā – "Dinamo" pēc sezonas otrās sagrāves pār "Medveščak"

Unibet.com
Unibet.com

KHL atkal ierindā – "Dinamo" pēc sezonas otrās sagrāves pār "Medveščak"
Marsels Hosa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas regulārā sezona šodien atsāksies Rīgas „Dinamo” komandai, kuru savās mājās sagaida ciemiņi no Horvātijas – „Medveščak”, kuru līdz šim vienīgajā tikšanās reizē izdevies pieveikt ar 5:1.

Kamēr puse no „Dinamo” komandas kopā ar Latvijas izlasi pēdējās trīs nedēļas bija Soču olimpiādē, notikumu netrūka arī komandas otrajai pusei. Pārbaudes spēlē pret Zviedrijas Elites līgas klubu „Linkopings” tika izcīnīta uzvara ar 4:3, lai arī mača sākumā bija pat mazcerīgais 0:3, tāpat arī pienāca ziņas, ka sezona beigusies vienam no labākajiem leģionāriem Kailam Vilsonam.

Līdzīga nelaime gan arī „Medveščak” komandā, kura tāpat kā „Dinamo” jau nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs. Vakar tika paziņots, ka operācija veikta otram rezultatīvākajam aizsargam Metjū Karlam, kurš labā atmiņā no pagājušās sezonas „Dinamo” sastāva, un arī Karlam sezonas pēdējā spēle jau aizvadīta.

„Medveščak” savā KHL debijas sezonā ir uzrāpusies augstu un šobrīd ar 85 punktiem ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, tiesa, tā kā „Dinamo” ir tikai par diviem punktiem vairāk, pēc šodienas spēles abas komandas var apmainīties vietām. Bukmeikeru vērtējumā gan tā nevajadzētu notikt, jo par favorīti tiek uzskatīta Rīgas komanda. Uz tās uzvaru ir koeficentu 1,95, savukārt „Medveščak” panākums novērtēts ar 3,30.

Pagaidām vienīgajā savstarpējā spēlē izteikts pārsvars bija „Dinamo”, kura uzvarēja ar 5:1. Tas gan bija sezonas pašā sākumā, kad Arta Ābola vadītā komanda bija uz panākumu viļņa un vinnēja teju visus, kas stājās pretim, taču fakts paliek fakts. Koeficents uz to, ka arī šodien izdosies gūt vismaz trīs vārtus, ir 1,88, savukārt riska mīļiem pieejama likme, ka „Medveščak” tiks sagrauta arī Rīgā – „Dinamo” uzvara ar handikapu -2,5 novērtēta ar koeficentu 4,60.

„Medveščak” lielāko daļu savu panākumu šosezon guvusi Horvātijā, kamēr izbraukuma 23 spēlēs tikts vien pie deviņām uzvarām. Neko spīdoša nav arī izbraukuma spēļu rezultativitāte, proti, vidēji mačā gūti 2,2 vārti. Koeficents uz to, ka šodien viesi gūs tikai vienus vai mazāk vārtus, ir 2,45.

Pēdējās trīs spēles ar abu komandu piedalīšanos noslēgušās ar pēcspēles metienu palīdzību. Ja arī šodien pamatlaikā tiks fiksēts neizšķirts, būs iespēja likmi pareizināt ar koeficentu 3,95. Spēles sākums 20:00.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-26 10:19, pirms 10 gadiem
Gaidam speeli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-26 10:34, pirms 10 gadiem
Nesanāks, lieli iztrūkumi, nebūs pastaiga!
Slēpts komentārs: Ādams Ludvigs Lēvenhaupts

  -1 [+] [-]

, 2014-02-26 11:27, pirms 10 gadiem
arhivs X rakstīja: atkal jau tie virsraksti!
Pilnīgi piekrītu- jau rakstīju un vēlreiz uzrakstīšu, jo latviešu valoda ir jāciena, ka "pēc" nozīmē, ka spēle jau ir bijusi. Tā vietā būtu jāraksta "pretī" vai arī "dodas pēc". Savukārt sagrāvi parasti piesauc zaudējuma gadījumā.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-26 11:30, pirms 10 gadiem
Ja Dinamo turpinās pret Kanādu parādīto spēka spēli, tad rezultātam jābūt, pret krievu komandām gan tā nevarēs spēlēt, būs kaut kas jauns jādomā. Bet šos var močīt gar bortiem, viņi tieši tāpat spēlē.

     [+] [-]

, 2014-02-26 18:20, pirms 10 gadiem
pats neadekvātākais virsraksts, īpaši zinot komandas