Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops kliedē bažas par Salāha nākotni “Liverpool”

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Klops kliedē bažas par Salāha nākotni “Liverpool”
Mohameds Salāhs ar bumbu. Foto: Bo Amstrup/AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līdervienības ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops ir kliedējis baumas par uzbrucēja Mohameda Salāha nākotni kluba rindās, kurš intervijā spāņu medijam neizslēdza iespēju pievienoties Spānijas ''La Liga'' vienībām - Madrides “Real” vai “Barcelona”.

“Uzskatu, ka “Real” un “Barcelona” ir top klubi. Mēs nezinām, kas notiks nākotnē, taču šobrīd mans mērķis ir izcīnīt Premjerlīgas un Čempionu līgas titulu ar savu komandu,” intervijā atzina Salāhs. Par savu nākotni Liverpūlē ēģiptiešu uzbrucējs izteicās, ka viss ir kluba rokās. Tāpat ''Liverpool'' uzbrukuma līderis pauda vilšanos, ka pēdējā Čempionu līgas spēlē pret FC “Midtjylland” netika iecelts par komandas kapteini: “Godīgi sakot, biju vīlies. Gaidīju, ka būšu kapteinis, bet tas ir trenera lēmums, un es to pieņemu.”

Savukārt Klops pēdējā intervijā kliedēja bažas par iespējamām problēmām starp Salāhu un klubu: “Mohameds ir ļoti labā formā un garastāvoklī – tas man ir pats svarīgākais.” Liverpūles galvenais treneris pieminēja, ka futbolists esot bijis priecīgs treniņā, kā arī satraukums par uzbrucēja nākotni klubā ir tikai kārtējā bauma, kurai nav nekāda pamata.

Pēdējā Premjerlīgas spēlē Salāhs iesaistījās no rezervistu soliņa, gūstot divus vārtus graujošā uzvarā ar 7:0 pār “Crystal Palace”. Ar 13 vārtiem 14 spēlēs uzbrucējs ir labākais vārtu guvējs līgā, kamēr “Liverpool” ar 31 izcīnītu ieņem pirmo vietu turnīrā, par četriem apsteidzot otrajā vietā esošo ''Leicester''.

“Šī ir labākā pozīcija, kurā šobrīd atrasties, tomēr tas arī viss. Mēs vēl neesam nospēlējuši pat pusi sezonas. Tas ir jauki, nekas cits,” par atrašanos līgas līderpozīcijā izteicās Klops. Nākamo spēli “Liverpool” aizvadīs svētdien pret “West Brom”.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://en.as.com/en/2020/12/19/foo...

     [+] [-]

, 2020-12-25 15:58, pirms 3 gadiem
Lai mauc uz Real tur kļūs par Saldo un varēs čīkstēt