Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Biedriņam divi bloķēti metieni "Warriors" uzvarā pār "Wolves"

Rolands Eliņš

Biedriņam divi bloķēti metieni "Warriors" uzvarā pār "Wolves"
Kevins Lavs gūst punktus pret Goldensteitas"Warriors"
Foto: AP/Scanpix

Goldensteitas „Warriors” turpina veiksmīgi uzsākto Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) sezonu, šonakt ar 96:85 pieveicot Minesotas „Timberwolves” vienību. Tikmēr bez jebkādas spriedzes izpalika „Lakers” un „Mavericks” duelis, pārliecinoši uzvarot „Lakers” vienībai.

Mačā Goldensteitā šā brīža „Warriors” pamatcentrs Festus Ezili ātri saņēma divas piezīmes, liekot trenerim laukumā sūtīt Andri Biedriņu. Biedriņš aktīvi darbojās aizsardzībā, pāris minūšu laikā bloķējot divus metienus, kā arī vairakkārt pašaizliedzīgi cīnoties par bumbu. Viņš tika nomainīts otrās ceturtdaļas sākumā, brīdī, kad „Warriors” rindās bija novērojama stagnācija uzbrukumā. Veiksme gan drīz atgriezās, vairākus metienus realizējot Karijam un Tompsonam, un, par spīti tam, ka „Warriors” puslaikā pieļāva par astoņām kļūdām vairāk, pārtraukumā komandas devās ar rezultātu 47:51.

Otrajā puslaikā „Warriors” sastāvā atgriezās Ezili un izcēlās ar pāris skaistām epizodēm, taču arī viņš nespēlēja daudz , un Goldensteita pārsvarā spēlēja ar ļoti īsu sastāvu. Lai arī rezultāts lielākoties turējās līdzīgs, „Warriors” komandai izdevās atrauties tieši spēles noslēdzošajā daļā, ceturtajā ceturtdaļā ļaujot "Timberwolves" gūt tikai 11 punktus, kas noveda pie "Warriors" astotās uzvaras sezonā.

Andra Biedriņa aktīvā spēle aizsardzībā diemžēl nepamudināja galveno treneri Marku Džeksonu sūtīt viņu laukumā arī otrajā puslaikā, līdz ar to šajā mačā Andris spēlēja tikai 7 minūtes, punktus neguva, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, bloķēja divus metienus un pieļāva vienu kļūdu (sods uzbrukumā).

„Warriors” uzvaru kaldināja Klajs Tompsons un Stefens Karijs ar 24 un 20 punktiem attiecīgi. Minesotas rindās „double-double” guva Kevins Lavs, kuram gan šī nebija pārāk veiksmīga spēle, grozam uzbrūkot ar samērā vāju precizitāti (6 precīzi metieni no 20).

Citās 24. novembra NBA spēlēs

''Clippers'' zaudē Atlantā

Viena no Rietumu konferences līderēm Losandželosas „Clippers” piedzīvoja zaudējumu pret Atlantas „Hawks”. Atlanta veica izrāvienu otrās ceturtdaļas sākumā, no kura „Clippers” tā arī atkopties nespēja. „Hawks” turējās vadībā atlikušo spēles gaitu, sasniedzot pat 26 punktu pārsvaru. Lielisku spēli aizvadīja Gruzijas izlases spēlētājs Zaza Pačulija, kurš guva 19 punktus (un 12 atl. b.), turklāt, viņam atrodoties laukumā, komanda guva par 31 punktu vairāk nekā „Clippers”.

Savukārt „Clippers” sastāvā rezultatīvākais bija Bleiks Grifins, kura spēle gan vērtējama neviennozīmīgi. Statistiski gan Grifinam tikai nedaudz pietrūka līdz „triple-double” (22 punkti, 11 atl.b. un 7 rez. p), taču, viņam esot laukumā, komanda guva par 16 punktiem mazāk, turklāt „Hawks” pārsvars izpaudās tieši punktos, kas gūti no tuvas distances - 46 pret 30.

''Thunder'' papildlaikā iemet divreiz vairāk tālmetienus nekā pamatlaikā

Ar šādu diezgan kuriozu statistiku izcēlās Oklahomas „Thunder” vienība, kura papildlaikā ar rezultātu 116:109 pārspēja „76ers”. Spēles otrajā puslaikā „Thunder” diezgan stabili turējās apmēram 10 punktu pārsvarā, taču „76ers” izdevās rezultātu izlīdzināt tieši īstajā brīdī, proti, pamatlaika beigās. „Thunder” gan bija iespēja pēdējam uzbrukumam, taču tas noslēdzās bez metiena. Savukārt papildlaikā 4 dažādi „Thunder” spēlētāji iemeta pa tālmetienam , kas ļāva komandai svinēt uzvaru. Jāpiezīmē, ka pirms papildlaika „Thunder” uzbruka no tālās distances grozam ar ļoti viduvēju precizitāti (2 no 16).

Kevins Durents laukumā pavadīja 50 minūtes, kas ļāva viņam arī sakrāt iespaidīgu statistiku – 35 punkti, 8 atl.b., 5 piespēles, 4 pārtvertas bumbas un 3 bloķēti metieni. 30 punkti arī Raselam Vestbrukam, bet „76ers” rindās Tadeušam Jangam „double-double”- 29 punkti un 15 atlēkušās bumbas.

11. zaudējums ''Wizards''

Izmisīgi savu pirmo uzvaru sezonā cenšas gūt Vašingtonas „Wizards” basketbolisti, un viņu šīs nakts pretiniekiem Šarlotes „Bobcats” bija nepieciešami divi pagarinājumi, lai saglabātu apaļo nulli „Wizards” uzvaru ailē. Gan pamatlaika, gan pirmā papildlaika pēdējās sekundēs „Wizards” bija iespēja izraut uzvaru, taču kļūdas soda metienus liedza to paveikt. Trešo iespēju „Bobcats” vairs nedeva un uzvarēja ar 108:106, 27 punktus gūstot Baironam Mullenam.

''Lakers'' sagrauj ''Mavericks''

Losandželosas komanda devās uz Dalasu pēc šosezon pirmās uzvaras izbraukumā un ieguva to ļoti pārliecinošā veidā, sagraujot „Mavericks” vienību. „Lakers” jau pirmajā ceturtdaļā sasniedza 16 punktu pārsvaru, ko spēles gaitā pieaudzēja līdz pat 37 punktiem. Maču noslēdzot komandu rezervistiem, pārsvars gan saruka līdz 26 punktiem – 115:89.

„Lakers” sastāvā seši spēlētāji guva 10 un vairāk punktus, kā arī viņi pārliecinoši dominēja zem groziem – 61 atlēkusī bumba pret 39. Interesanti, ka „Lakers” līderis Kobe Braients pirmajā ceturtdaļā, kad komanda ieguva izšķirošo pārsvaru, pats metienu no spēles nemaz neizdarīja, tā vietā veicot četras rezultatīvas piespēles.

''Heat’'' mājās izglābjas no ''Cavaliers''

Lielāko daļu spēles vadībā atradās Lebrona Džeimsa iepriekšējā komanda „Cavaliers”. Spēlējot bez sava līdera Ērvinga, „Cavaliers” realizēja 14 tālmetienus un vēl pusotru minūti līdz mača beigām atradās 7 punktu vadībā. Taču sekoja „Heat” deviņu punktu izrāviens. Pēdējā uzbrukumā Džeimss izdarīja piespēli Rejam Alenam, kurš bija precīzs no trīspunktu līnijas, izvirzot „Heat” vadībā. Savukārt „Cavaliers” atbildes uzbrukumu veiksmīgi bloķēja Dveins Veids, un „Heat” svinēja uzvaru, kas ļauj viņiem ieņemt pirmo vietu Austrumu konferencē. Šajā sezonā Miami vēl nav zaudējuši nevienu spēli savā mājas arēnā.

Lauvas tiesu no „Heat” punktiem atkal guva četri spēlētāji – Džeimss (30 punkti), Bošs (23), Veids (18) un Alens (17), kopā gūstot 88 no komandas 110 punktiem. Savukārt „Cavaliers” sastāvā astoņi (!) spēlētāji guva 10 un vairāk punktus.

Centrālās divīzijas līderu duelī pārāki ''Bulls''

Milvokī „Bucks” nācās atzīt Čikāgas „Bulls” pārākumu, kuru sastāvā spēcīgu spēli aizvadīja Karloss Būzers. Viņam 22 punkti un 19 atlēkušās bumbas, no tām astoņas uzbrukumā. Savukārt zaudētājiem 23 punktus guva un piecas bumbas pārķēra Brendons Dženings.

24. novembra spēles NBA

KomandasRezultāts
Thunder:76ers 116-109 OT
Bobcats:Wizards110-108 2OT
Clippers:Hawks93-104
Cavaliers:Heat108-110
Lakers:Mavericks115:89
Bulls:Bucks93-86
Jazz:Kings97-108
Timberwolves:Warriors85-96

Izmantotie resursi:
Nba.com
Espn.com

  +5 [+] [-]

, 2012-11-25 08:29, pirms 11 gadiem
āāā Harisona danks pār Pekoviču!
Barnes Gets Nasty | NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2012-11-25 08:34, pirms 11 gadiem
Un ko nozīmē, ja LAL soliņš sāk spēlēt. Mavs sasists lupatās viņu laukumā. Kobe turpina spēlēt uz komandu, par spīti visiem kritiķiem.

  +4 [+] [-]

, 2012-11-25 09:35, pirms 11 gadiem
Biju uz Heat-Cavs. Jocigi - visu speli vadiba Cavs,domaju,ka viss skaidrs un negaiditi Heat izrava beigas uzvaru. Lebrons divas ceturtdalas vispar neko ipasu neradija,bet beigas tomer savaca 30 punktus. Vel kas divaini sitai vietejai fanosanai - cilveki piepilda arenu tikai uz 2.ceturtdalas pusi un sak jau doties pamazam prom 4.ceturtdalas vidu! Neticami. Sodien uz speli bija pari par 20K. Forsha atmosfera,bet nepatik,ka cilveki savu visu uzmanibu nevelta sportam,bet pljapa,chakarejas ar mobilajam aplikacijam un basitis ir tikai fona lielai dalai-atedusies no sports vai? Riga savadak...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-25 10:32, pirms 11 gadiem
Nejūt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-11-25 11:08, pirms 11 gadiem
AB noplosījās!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-11-25 11:48, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: raksti kā par rūkija sezonu.......
es vēl slimi ceru uz pus%, ka citā komandā AB atgūtu nedaudz goda
Nu bet kas par terneri ir Jackson? Warriors ir viņa pirmā vadītā komanda, pirms tam laikam bija asistents Van gandijam, kad viņš vadīja strībolerus no Knicks un nekas jau nav maiījies. Viņš visu ļoti labi ir iemācījies.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-25 11:50, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: āāā Harisona danks pār Pekoviču!
http://www.nba.com/video/games/warriors/2012/11/24/0021200190-min-gsw-play4.nba
izskataas ka peec taa andris bikses pielika
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-11-25 12:47, pirms 11 gadiem
Autoram - divi no 16 tālmetieniem ir ĻOTI VIDUVĒJA PRECIZITĀTE???

     [+] [-]

, 2012-11-25 12:53, pirms 11 gadiem
riebeklis2009 rakstīja: izskataas ka peec taa andris bikses pielika
aha, abi kopā ar Grīnu! Andris vispār kā maza meitene lēkāja!

  +3 [+] [-]

, 2012-11-25 13:19, pirms 11 gadiem
Man sāk palikt žēl Wizards... šoreiz zaudējums 2. pagarinājumā, iepriekš arī vairākas spēles zaudētas pa viena metiena tiesu...

  +3 [+] [-]

, 2012-11-25 13:29, pirms 11 gadiem
Ja Durants pats gribēs, būs arī šosezon labākais punktu guvējs. Priecē, ka viņš savā vispusībā turpina pielikt. Piemēram, šobrīd viņam caurmērā ir 2 pārtvertas piespēles un teju 10 atlēcošās bumbas mačā, pastarpināti prāvajam punktu krājumam. Nu un arī precizitāte ir lieliska-troikās ap 43 %, bet sodiņos ap 89 %.

  +3 [+] [-]

, 2012-11-25 13:54, pirms 11 gadiem
Bet vispār prikalivajet - GW, ieskaitot Bogutu, ir 4 centri un tomēr(!) viņi joprojām, tāpat kā iepriekšējos gadus, vairāk kā pusspēli spēlē bez centra. Jā, tagad tas viņiem vēl ļauj uzvarēt, bet kas notiks sezonas otrajā pusē kad citas komandas saspēlēsies nemaz nerunājot par playoff? Neredzu reālas iespējas viņiem tuvākajā nākotnē ko sasniegt tā turpinot. Treneri it kā mainās, komandas īpašnieki arī, BET komandas spēlē nekas nemainās! Viņiem vajag treneri ar lielu pieredzi, kurš saprot centra nozīmi basketbolā un kurš ierādīs vietu tiem, kas domā pirmkārt par personīgo statistiku nevis komandas labumu.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-25 14:03, pirms 11 gadiem
Neticēju un joprojām neticu, ka warriors tiks plejofā šosezon, bet kaut kā tās uzvaras krājās, vismaz pagaidām. Centriem warriors nav atvēlēta nekāda nozīme - tikai centra iemetienā uzlekt, pāris minūtes iedot atpūsties lielajiem (auguma ziņā) metējiem un pafanot laukuma malā par skaistām epizodēm. Izskatās, ka AB cenšās šosezon, bet nu pirms tam pamatīgi jau ir visus nokaitinājis, lai kāds viņam tagad sāktu atkal uzticēties, Džeksonu ieskaitot. Varētu viņu aizmainīt tā netīšām pret Gazolu uz leikeriem

  +2 [+] [-]

, 2012-11-25 14:05, pirms 11 gadiem
arejs87 rakstīja: Bet vispār prikalivajet - GW, ieskaitot Bogutu, ir 4 centri un tomēr(!) viņi joprojām, tāpat kā iepriekšējos gadus, vairāk kā pusspēli spēlē bez centra. Jā, tagad tas viņiem vēl ļauj uzvarēt, bet kas notiks sezonas otrajā pusē kad citas komandas saspēlēsies nemaz nerunājot par playoff? Neredzu reālas iespējas viņiem tuvākajā nākotnē ko sasniegt tā turpinot. Treneri it kā mainās, komandas īpašnieki arī, BET komandas spēlē nekas nemainās! Viņiem vajag treneri ar lielu pieredzi, kurš saprot centra nozīmi basketbolā un kurš ierādīs vietu tiem, kas domā pirmkārt par personīgo statistiku nevis komandas labumu.
piekr;itu par treneri, bet Lee un Karijs, ko pārsvarā nosauc par statistikas vācējiem tomēr ir labi spēlētāji. bumba kustās labi, Lee ir krietni uzlabojis piespēļu skaitu un Karijs ar;i atdod savas 5-6 piespēles. Man vairāk besī Tompsons, kas ir iedomājies sevi kā nakamo Kobi un piļi gandrīz vienmēr kā dabū bumbu.
Warriors panākumi sogad galvenokārt ir pateicoties rezervistiem, jo bieži vien uznākot laukumā J. Jack un K, Landry spēle tikai uzlabojās.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-25 14:06, pirms 11 gadiem
raiversons rakstīja: Neticēju un joprojām neticu, ka warriors tiks plejofā šosezon, bet kaut kā tās uzvaras krājās, vismaz pagaidām. Centriem warriors nav atvēlēta nekāda nozīme - tikai centra iemetienā uzlekt, pāris minūtes iedot atpūsties lielajiem (auguma ziņā) metējiem un pafanot laukuma malā par skaistām epizodēm. Izskatās, ka AB cenšās šosezon, bet nu pirms tam pamatīgi jau ir visus nokaitinājis, lai kāds viņam tagad sāktu atkal uzticēties, Džeksonu ieskaitot. Varētu viņu aizmainīt tā netīšām pret Gazolu uz leikeriem
pat iekš nba 2k12 tu to neizdarīsi

     [+] [-]

, 2012-11-25 14:11, pirms 11 gadiem
Šogad AB cīnīsies ar Jāni Spruktu, kurš gūs vairāk punktus visā sezonā!!!

  +2 [+] [-]

, 2012-11-25 14:26, pirms 11 gadiem
popovich rakstīja: piekr;itu par treneri, bet Lee un Karijs, ko pārsvarā nosauc par statistikas vācējiem tomēr ir labi spēlētāji. bumba kustās labi, Lee ir krietni uzlabojis piespēļu skaitu un Karijs ar;i atdod savas 5-6 piespēles. Man vairāk besī Tompsons, kas ir iedomājies sevi kā nakamo Kobi un piļi gandrīz vienmēr kā dabū bumbu.
Warriors panākumi sogad galvenokārt ir pateicoties rezervistiem, jo bieži vien uznākot laukumā J. Jack un K, Landry spēle tikai uzlabojās.
Domāju, ka Tompsons ietekmējās daļēji no GW stila. Lee ir kļuvis labāks, bet Curry.... viņš ir šūters, lai gan skaitās saspēlnieks... Jack ir labākais saspēlnieks tajā komandā un pilnīgu piekrītu, ka pateicoties viņam un Landry komanda vispār kaut ko spēj šobrīd. Bet ilgi tas tā neturpināsies - viņiem kaut kas būs jāmaina.
Nepatīk, ka Jenkinsu uzlaiž labi ja uz minūti dažu spēļu laikā. Pagāšgad viņš sevi labi parādīja, bet šogad viņam atkal nedod vispār nekādas iespējas. Protams, viņš ir 3.numurs aiz šūtera Curry un Jacka, tomēr būtu pelnījis vismaz kādu spēles laiku.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-25 16:07, pirms 11 gadiem
popovich rakstīja: pat iekš nba 2k12 tu to neizdarīsi
Domā? Cik ta Gazols saņem?

  +2 [+] [-]

, 2012-11-25 18:36, pirms 11 gadiem
A Cliivlenda pret Heat gandriiz vineeja!Ja buutu vineejusi buutu pelniita uzvara jo tas kaa vini speeleeja bez sava liidera Irvinga bija iespaidiigi.Uz Kliivlendu bija nereaalais koeficents 22/1 uz Miami laikam1.05.