Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Strēlnieks: "Vajadzīgs laiks, lai iejustos komandā"

Strēlnieks: "Vajadzīgs laiks, lai iejustos komandā"
Jānis Strēlnieks savā debijas spēlē "Spartak" sastāvā
Foto: bc-spartak.ru

Krievijas basketbola kluba Sanktpēterburgas "Spartak" saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks pēc debijas spēles, kas bija ULEB Eiropas kausā izbraukumā Itālijā pret Trevīzo "Benetton", atzinis, ka vēl nepieciešams laiks, lai aprastu ar savu jauno komandu.

"Protams, biju satraucies, kad uzgāju laukumā - tā bija tikai mana pirmā spēle. Kad sāku spēlēt, tad viss satraukums pārgāja, jo tad vairs nav laika uztraukties un visām domām jābūt par spēli. Domāju par to, kā jāspēlē, lai palīdzētu komandai," par savu pirmo spēli Sanktpēterburgas "Spartak" sastāvā izsakās Jānis Strēlnieks. Tā notika otrdien, kurā Krievijas klubs izbraukumā Itālijā pārspēja Trevīzo "Benetton", tādējādi gūstot otro uzvaru divās ULEB Eiropas kausa spēlēs.

"Runājot par pašu spēli, tad tā bija emocionāla līdz pat pašām beigām, bet Patriks (Beverlijs, "Spartak" pamatsastāva saspēles vadītājs - aut.) un Jotams (Halperins, otrs sākumsastāva aizsargs) spēja kontrolēt bumbas kustību. Otrajā puslaikā sliktāk nospēlējam aizsardzībā, bet beigās tāpat guvām uzvaru," norādīja Strēlnieks. Pirmajā puslaikā pret "Benetton" viesi no Sanktpēterburgas bija iekrājuši 19 punktu pārsvaru (41:22), kas spēles noslēgumā bija par desmit punktiem mazāks - 87:78.

"Protams, man vajag laiku, lai aprastu ar partneriem un pielāgotos viņu spēles stilam. Esmu priecīgs, ka treneris uzticējās jau pirmajā mačā pēc atbraukšanas. Un tagad vienkārši vajadzīgs laiks, lai iejustos kolektīvā," turpmāko darāmo "Spartak" klubā nosauca Strēlnieks. Sanktpēterburgas komandas galvenais treneris Jure Zdovcs pēc spēles atzina, ka Strēlnieks nospēlējis labi, norādot, ka "jau savā pirmajā mačā viņš ļoti palīdzēja komandai, mierīgi iesaistoties sarežģītā brīdī."

Jau šovakar "Spartak" gaida nākamā spēle, kas būs izbraukumā Krievijas līgā pret Samāras "Krasnie Krilya". Tikai trešdien ap astoņiem vakarā pēc ceļojuma Trevīzo-Venēcija-Frankfurte-Sanktpēterburga "Spartak" ieradās mājās, lai jau nākamajā dienā ap vieniem pēcpusdienā dotos uz Samāru. Ierašanās "Krasnie Krilya" mājvietā notika ar aizkavēšanos un ap astoņiem vakarā, kur piektdien gaida spēle. Tās sākums pulksten 16:00 pēc Latvijas laika un tiešraide būs skatāma krievu kanālā NTV+ Basketbol, kā arī Krievijas līgas mājaslapā.

Izmantotie resursi:
БК "Спартак" :: Главная

 +17 [+] [-]

, 2011-11-25 12:27, pirms 12 gadiem
Velu veiksmi Streelniekam shii vakara speelee!

  +4 [+] [-]

, 2011-11-25 13:57, pirms 12 gadiem
Tas nav viņa pirmais klubs ārpus LV viņa karjerā?

  +6 [+] [-]

, 2011-11-25 14:19, pirms 12 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Tas nav viņa pirmais klubs ārpus LV viņa karjerā?
ir

  +1 [+] [-]

, 2011-11-25 16:26, pirms 12 gadiem
statistika?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-26 17:21, pirms 12 gadiem
CIK VIŅŠ IEMETA???????