Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Zurich" ar Vaņinu uz soliņa uzvar "Bayer", "Arsenal" knaps panākums Portugālē

"Zurich" ar Vaņinu uz soliņa uzvar "Bayer", "Arsenal" knaps panākums Portugālē
Denijs Velbeks. Foto: AFA/Scanpix

Noslēdzies pirmais ducis šī vakara spēļu UEFA Eiropas līgas ietvaros. Arsenal izcīnīja minimālu uzvaru pret Lisabonas "Sporting", tikmēr Andris Vaņins atkal palika rezervē rezultatīvā uzvarā pret Leverkūzenes "Bayer".

Notikumiem bagāta spēle bija vērojama A grupā, kur Kiprā pie vietējā "AEK" ciemojās Bulgārijas "Ludogorets". Viesi rezultātu atklāja jau septītajā minūtē, kad pēc elegantas izspēles ceļu vārtu tīklā spēja atrast Lukokī sistā bumba. Tomēr 24. minūtē noteikumus savā soda laukumā pārkāpa viesu vārtsargs dodot kipriešiem tiesības izpildīt 11 metru soda sitienu, kuru viņi arī realizēja. Otrajā puslaikā vārti vairs netika gūti, finālsvilpei fiksējot kaujiniecisku neizšķirtu (1:1) Tikmēr Andra Vaņina pārstāvētā "Zurich" rezultatīvā mačā ar 3:2 izcīnīja trīs punktus pret "Bayer" komandu, pakāpjoties uz pirmo vietu A grupas tabulā.

Pārliecinošas uzvaras savos stadionos guva abas B grupas līderes. Vācijas "RB Leipzig" ar rezultātu 2:0 droši pārsoļoja pāri "Celtic", abus vārtus gūstot pirmajā puslaikā, kamēr Zalcburgas "Red Bull" bez argumentiem atstāja "Rosenborg", svinot bezierunu uzvaru ar 3:0.

Punktus no Sanktpēterburgas neizdevās aizvest nesen Latvijā pabijušajai "Bordeaux" vienībai, piekāpjoties vietējam "Zenit" (2:1). Tikmēr otrā C grupas spēlē no Kopenhāgenas ar trīs punktiem mājās dosies Prāgas "Slavia", vienīgos mača vārtus gūstot otrā puslaika pirmajā minūtē.

D grupā otrajā puslaikā divu vārtu deficītu prata atspēlēt "Fenerbahce", kas, viesojoties pie "Anderlecht", liedza laukuma saimniekiem pievienot trīs punktus turnīra tabulas lodziņā, mačam noslēdzoties ar 2:2. Par baudāmu futbolu parūpējās arī otrs D grupas pāris – Zagrebas "Dinamo" prata atspēlēties no 0:1 un iesist divus vārtus, svinot panākumu pret Trnavas "Spartak" futbolistiem (1:2).

Vienā no vakara gaidītākajiem mačiem tikās E grupas līdervienības - Lisabonas "Sporting" savās mājās uzņēma Londonas "Arsenal". Spēli abas komandas sāka ar sešiem punktiem grupas tabulā. Rezultātu 77. minūtē atklāja londoniešu uzbrucējs Denijs Velbeks, vārtu guvums izrādījās liktenīgs un Arsenal mājās devās ar trīs punktiem kabatā. Grupas otrā mačā savu atbalstītāju priekšā minimālu zaudējumu cieta Azerbaidžānas "Qarabag" komanda, kas ar rezultātu 0:1 atzina "Vorskla" pārākumu.

F grupas līderei "Milan" San Siro stadionā punktus atņēma "Real Betis" komanda, ar rezultātam uz tablo rādot 1:2 pēc 90 nospēlētām minūtēm. Grieķijā pie punktiem vēljoprojām neizdevās tikt "Dudelange" futbolistiem, kas ar 0:2 piekāpās "Olympiacos"

     [+] [-]

, 2018-10-25 22:04, pirms 6 gadiem
Tiešām knaps panākums, pret komandu kas pagājušosezon mājās spēlēja 1:1 ar Juventus? Būtu Vengers vēl pie stūres būtu gaidījis minimālu zāģi.

     [+] [-]

, 2018-10-25 22:06, pirms 6 gadiem
4.minūtē Jablonec 1-0 Astana. Ikaunieks nebija, kas vārtus guva. Slikti, ka Vaniņš rezervistu soliņu silda.

     [+] [-]

, 2018-10-25 22:07, pirms 6 gadiem
Nu, kad beidzot SC autori sāks pārlasīt savus skribelējumus? Slavia uzvar ar 1-0, bet šeit lasu, ka aizbrauc ar 3 vārtiem no Kopenhāgenas...

  +1 [+] [-]

, 2018-10-25 22:07, pirms 6 gadiem
žēl, ka Vaņinu arī Eirokausos vairs nelaiž laukumā, cerams nav vēl karjeras beigas - zināmā līmenī vēl varētu stāvēt vārtos. interesanti kur būs turpinājums ..

     [+] [-]

, 2018-10-25 22:12, pirms 6 gadiem
Bayer krietni jāuzlabo spēle aizsardzībā - pirmajās 3 spēlēs ielaisti pat 7 vārti. Pretiniekos bija Šveices, Kipras, Bulgārijas klubi... Real Betis Milan sagādāja pirmo zaudējumu šiem savā laukumā. Zalcburgas snaiperis Daburs šosezon EL guvis jau 5 vārtus. Pagājušosezon šo pašu rādītāju viņš sasniedza pa visu EL sezonu. Pārsteidz Cīrihes un Zagrebas Dinamo sniegums, šie klubi praktiski ir EL 1/16 finālā.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-25 22:16, pirms 6 gadiem
Saprastu, ja neliktu turnīra tabulas pēc 1.kārtas, bet tagad tas ir galīgi garām. Protams, tie, kuri tiešām pastiuprināti interesējas par EL, tie zina, kas te notiek, bet tomēr vajag domāt arī par tādiem, kuri tik sīki neseko un negrib nekur citur meklēt.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-25 22:18, pirms 6 gadiem
Nu nebija Arsenal knaps panākums. Tur varēj mierīgi arī rezultāts lielaks būt. Pa lielam, Sporting, nebija nopietnu izredžu

  -1 [+] [-]

, 2018-10-25 22:26, pirms 6 gadiem
gatis-7 rakstīja: Tiešām knaps panākums, pret komandu kas pagājušosezon mājās spēlēja 1:1 ar Juventus? Būtu Vengers vēl pie stūres būtu gaidījis minimālu zāģi.
Ir jau arī knaps panākums! Ar visām iepriekšējām sezonām var aiziet tālu dažādās galējībās, bet ir jādzīvo šodienā, realitātē un tas ir knaps panākums Arsenal gan spēles kvalitātes, gan minimālā uzvara neskatoties uz trim punktiem.

     [+] [-]

, 2018-10-25 22:30, pirms 6 gadiem
LS Andrejs rakstīja: Ir jau arī knaps panākums! Ar visām iepriekšējām sezonām var aiziet tālu dažādās galējībās, bet ir jādzīvo šodienā, realitātē un tas ir knaps panākums Arsenal gan spēles kvalitātes, gan minimālā uzvara neskatoties uz trim punktiem.
Kopš kura laika Arsenal atkal ir tāds grands, ka 0:1 pret portugāles top komandu ir knaps panākums? Šodienas Arsenal tāds nav, tad kurš no mums nedzīvo šodienā?

  -1 [+] [-]

, 2018-10-25 22:31, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Saprastu, ja neliktu turnīra tabulas pēc 1.kārtas, bet tagad tas ir galīgi garām. Protams, tie, kuri tiešām pastiuprināti interesējas par EL, tie zina, kas te notiek, bet tomēr vajag domāt arī par tādiem, kuri tik sīki neseko un negrib nekur citur meklēt.
Kā Tu mani mācīji - katru rītu esot jāapskatās kas, kur notiek. Nu Tu pie reizes arī tabulas izpēti, nebus komentāros jāprasa

  -1 [+] [-]

, 2018-10-25 22:35, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Kā Tu mani mācīji - katru rītu esot jāapskatās kas, kur notiek. Nu Tu pie reizes arī tabulas izpēti, nebus komentāros jāprasa
Es EL rezultātiem un tabulām rūpīgi sekoju jau ne pirmo sezonu, tas nettiecas uz mani šoreiz.

P.S. Ja man kas nopietni interesē, es pats atrodu vietas, kur skatīties spēles, atrast statistiku utt.

     [+] [-]

, 2018-10-25 22:37, pirms 6 gadiem
gatis-7 rakstīja: Kopš kura laika Arsenal atkal ir tāds grands, ka 0:1 pret portugāles top komandu ir knaps panākums? Šodienas Arsenal tāds nav, tad kurš no mums nedzīvo šodienā?
Un kas ir Sporting salīdzinot ar Arsenal? Pavisam citi svaru kausi! Es jau nesalīdzinu Arsenal ar Real šai brīdī.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-25 22:38, pirms 6 gadiem
LS Andrejs rakstīja: Un kas ir Sporting salīdzinot ar Arsenal? Pavisam citi svaru kausi! Es jau nesalīdzinu Arsenal ar Real šai brīdī.
Abas komandas jau nav diži atšķirīgas, tika tas, ka arī pēc spēles skatoties Arsenal bija tuvāk lielākai uzvarai kā Sporting neizšķirtam

     [+] [-]

, 2018-10-25 22:52, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es EL rezultātiem un tabulām rūpīgi sekoju jau ne pirmo sezonu, tas nettiecas uz mani šoreiz.

P.S. Ja man kas nopietni interesē, es pats atrodu vietas, kur skatīties spēles, atrast statistiku utt.
Nu atliek Tevi apbalvot ar "Lieliskā meklētāja" ordeni

  -1 [+] [-]

, 2018-10-25 22:56, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Nu atliek Tevi apbalvot ar "Lieliskā meklētāja" ordeni
Nē, vnk man ar SC info nekādīgi nepietiek, jāmeklē arī citur.

     [+] [-]

, 2018-10-26 10:13, pirms 6 gadiem
Zaudējums derbijā un tagad zaudējums EL, Gatuso dienas ir skaitītas?

     [+] [-]

, 2018-10-26 16:05, pirms 6 gadiem
gatis-7 rakstīja: Kopš kura laika Arsenal atkal ir tāds grands, ka 0:1 pret portugāles top komandu ir knaps panākums? Šodienas Arsenal tāds nav, tad kurš no mums nedzīvo šodienā?
Nekas tur knaps nebija, Bija gaidāma grūta skpēle kuru izdevās uzvarēt. Ne par velti Sporting mājās nebija zaudējuši 2 gadi.