Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš zaudējumā nerealizē pēcspēles bullīti, Znarokam 25. uzvara 27 spēlēs

Agris Suveizda

Daugaviņš zaudējumā nerealizē pēcspēles bullīti, Znarokam 25. uzvara 27 spēlēs
Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Pētera Skudras, Normunda Siliņa un Kaspara Daugaviņa Ņižijnovgorodas "Torpedo", kas nepilnas piecas minūtes līdz pamatlaika beigām nenosargāja uzvaru pār Hantimansijskas "Yugra" (1:2. bullīšos). Savukārt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa Sanktpēterburgas SKA ar 4:2 viesos apspēlēja Podoļskas "Vityaz".

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" 33. minūtē atklāja rezultātu, kad no iemetiena apļa precīzi meta Mihails Grigorjevs (1:0). Abām komandām netrūka iespēju spēlēt vairākumā, un 52. minūtē savu komandu mazākumā atstāja Daugaviņš. "Yugra" vairākumu gan nerealizēja, taču pāris minūtes vēlāk gan panāca izlīdzinājumu – no zilās līnijas precīzi meta Aleksandrs Ugoļņikovs (1:1). Bullīšos viesiem bija divi precīzi mēģinājumi, kamēr mājiniekiem – neviena.

Kaspars Daugaviņš kopā ar slovēņiem Roku Tičaru un Janu Muršaku spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā un uz ledus pavadīja 22 minūtes un 40 sekundes. Daugaviņš izdarīja piecus metienus pa vārtiem, otrajā sērijā nerealizēja pēcspēles metienu, nopelnīja divas soda minūtes un uzvarēja piecos no piecpadsmit iemetieniem (33,3%).

Tikmēr ceturto uzvaru pēc kārtas un 25. uzvaru 27 spēlēs izcīnīja Sanktpēterburgas SKA, kas 14. minūtē neizturēja mazākumu, taču guva četrus vārtus pēc kārtas un ar 4:2 pieveica "Vityaz". SKA ar 73 punktiem 27 mačos ir pārliecinoša līgas līdere un joprojām ne reizi nav zaudējusi pamatlaikā, bet otrajā vietā ar 53 punktiem 24 spēlēs ir Maskavas CSKA, kas šovakar ar 4:1 mājās pārspēja Minskas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...