Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Karlsons: "Pierādījām, ka esam spēcīgāki, nevis uzvaram kabinetos"

Agris Suveizda

Karlsons: "Pierādījām, ka esam spēcīgāki, nevis uzvaram kabinetos"
Ģirts Karlsons, malkojot čempionu šampanieti
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas spēcīgākā futbola kluba "Ventspils" spēlētāji Ģirts Karlsons un Antons Kurakins pēc uzvaras pār "Skonto" (4:2) bija ļoti priecīgi par izcīnīto titulu. Sarunā ar Sportacentrs.com Karlsons atzina, ka paša sniegums šosezon varēja būt labāks, taču svarīgākais, ka izdevās tikt pie zelta medaļām. Savukārt Kurakins uzsvēra, ka komandas spēks šosezon bija saliedētība un mērķtiecība.

Karlsons: "Tituls ir tituls – neatkarīgi, vai izcīnīts "Metalurgā" vai "Ventspilī""

"Forši, ka izdevās priekšlaicīgi izcīnīt čempionu titulu. Pirmā vieta vienmēr ir patīkamas emocijas, un tikai tās dēļ mēs spēlējam," sacīja "Ventspils" uzbrucējs Ģirts Karlsons, kurš šodien guva uzvaras vārtus. Karlsons agrāk par čempionu bija kļuvis arī "Liepājas metalurgā" un sacīja, ka emocijas neatšķiras, vai zelts iegūts sarkanbaltā vai dzeltenzilā kreklā: "Ja godīgi, tad nē. Čempiona tituls ir čempiona tituls, un ir vienalga, kurā komandā, valstī un vietā izcīnīts."

"Gribējām laukumā pierādīt, ka esam stiprāki par "Skonto" un ka neesam čempioni tikai tādēļ, ka "Skonto" būtu problēmas ārpus futbola. Domāju, ka šodien to arī pierādījām," teica Karlsons, vaicāts, vai prieku par titulu nemazina "Skonto" atņemtie punkti kabinetos. "Savu sniegumu šā pusgada laikā, protams, ka gribējās labāku. Īpaši apmierināts neesmu, bet esmu apmierināts ar to, ka kļuvām par čempioniem. Kad atnācu sezonas vidū, komandai negāja pārāk labi, un domāju, ka man sanāca nedaudz palīdzēt."

"Domāju, ka manā periodā smagākais brīdis bija pēc zaudējuma "Jelgavā" [0:1]. Varbūt tad tā pārliecība bišķīt sašķobījās," uzskata Karlsons, kurš sāka spēlēt jau pēc kurzemnieku smagās zaudējumu sērijas. "Taču jau sākumā, kad ierados komandā, ticēju, ka kaut kādā mērā palīdzēšu, un prātā bija tikai čempionu tituls. "Jelgavā" ielaidām pašās beigās un situācija nedaudz tika pabojāta, tomēr komandas iekšienē centāmies to aizmirst un domāt tikai par pirmo vietu. Nākamā sezona? Redzēs, ko kluba vadība piedāvās un vai gribēs, lai es palieku. Man nekā nav pret palikšanu."

Kurakins: "Bijām saliedēti, pacietīgi un ļoti gribējām uzvarēt"

"Patīkami kļūt par čempionu, un emocijas ir tikai tās labākās," sacīja "Ventspils" aizsargs Antons Kurakins. "Ļoti gaidījām šo brīdi un gājām uz to. Tagad esam ļoti priecīgi. Grūti izcelt, kurš no trim tituliem man būtu mīļākais. Katrs gads bijis ļoti smags, un katrs tituls man ir mīļš."

"Vasarā bija vairāku spēļu sērija, kad zaudējām, arī kvalitātes ziņā spēle negāja un vairākās spēlēs pēc kārtas nevarējām iesist. Pēc tam izdarījām kaut kādas izmaiņas un aizgāja," Kurakins atbildēja uz jautājumu, kurš brīdis sezonā bija smagākais. "Šosezon bijām saliedēti, ļoti pacietīgi tiecāmies pretī savam mērķim un ļoti gribējām to izdarīt."

Vaicāts, kas titula likteni izšķīra visvairāk – "Ventspils" spēks vai "Skonto" krīze -, Kurakins atzina, ka rīdzinieku problēmas nedaudz mazinājušas prieku par uzvaru: "Darījām savu darbu, gribējām titulu, un to arī dabūjām. Protams, būtu bijis daudz patīkamāk, ja mēs būtu uzvarējuši "Skonto", kam nav nekādu problēmu. Komandā negatīvi uztvērām punktu noņemšanu un pārējās lietas – mums tas nepatika, gribējām, lai visiem būtu vienādi apstākļi. Tad prieka būtu vairāk, taču kā ir, tā ir."

Kurakins piekrita, ka pretinieces laukumā izcīnīt titulu ir patīkamāk nekā "Daugavas" stadionā: "Domāju, ka jā. "Skonto" stadions ir labākais Latvijā, un te vienmēr ir patīkami spēlēt. Tribīnes, futbola atmosfēra. Tikai laukums šodien bija tāds interesants… Šodien tas bija pamatīgi sasalis, nevarēja pat normāli pakustēties. Taču abām komandām tas bija vienāds."

  +1 [+] [-]

, 2014-10-25 19:15, pirms 10 gadiem
Pilnīgi pareizi! Nevis takā metta kura neko nevar uzvarēt un visu laiku čīkst

  +4 [+] [-]

, 2014-10-25 20:11, pirms 10 gadiem
Vai arī Biedriņš, kuram viss traucē!

     [+] [-]

, 2014-10-25 21:26, pirms 10 gadiem
O Karļiks pareizi pateica un cerams būs aizvēris Skotno faneļiem mutes !

  +7 [+] [-]

, 2014-10-25 21:41, pirms 10 gadiem
Skonto ar savu sezonas sākuma sastāvu būtu vēl nervus pakutinājuši FKV, bet šajā brīdī, zinot apstākļos, protams, ka FKV uzvara čempionātā ir tikai loģisks gala iznākums. FKV nav jāuztraucas par pretinieku problēmām un galvenais, ka viņi savu darbu ir paveikuši un izcīnījuši titulu. Viss pārējais jau ir otrā plāna vērts. Apsveicu!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-25 22:29, pirms 10 gadiem
Vispār jau Karlsons baigi nelīksmoja, kā nekā:
- nesāka sezonu ar klubu
- sirdī Liepāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-25 22:30, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Skonto ar savu sezonas sākuma sastāvu būtu vēl nervus pakutinājuši FKV, bet šajā brīdī, zinot apstākļos, protams, ka FKV uzvara čempionātā ir tikai loģisks gala iznākums. FKV nav jāuztraucas par pretinieku problēmām un galvenais, ka viņi savu darbu ir paveikuši un izcīnījuši titulu. Viss pārējais jau ir otrā plāna vērts. Apsveicu!
Kā Tu zini, ka ir tādi apstākļi, kā Tu domā no Pertijas runām??!!!

     [+] [-]

, 2014-10-25 22:32, pirms 10 gadiem
Zinātājiem,
cik lūdzu no šodienas pamata ir VEN audzēkņi
Man galīgi nav sajēgas
Timofejs un Kurākins?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-25 22:49, pirms 10 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Zinātājiem,
cik lūdzu no šodienas pamata ir VEN audzēkņi
Man galīgi nav sajēgas
Timofejs un Kurākins?
Ne viens, ne otrs. Timofejs- Daugavpils, Kurakins- Rēzekne

  -1 [+] [-]

, 2014-10-25 22:51, pirms 10 gadiem
balkons rakstīja: Ne viens, ne otrs. Timofejs- Daugavpils, Kurakins- Rēzekne
Kurakins ir rīdzinieks, kurš Virslīgas karjeru sāka Blāzmā.

     [+] [-]

, 2014-10-25 22:54, pirms 10 gadiem
Timofejevs no Daugavpils, Kurakins no Rīgas. Vienīgais ventspilnieks ir Uvarenko.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-26 00:37, pirms 10 gadiem
Ka tik vairāk maksā,vai ne Karlson? Nav jau svarīgi,kur spēlēt,jo tādi vārdi,kā savas pilsētas patriots tev ir sveši!!!!!

     [+] [-]

, 2014-10-26 00:44, pirms 10 gadiem
Life rakstīja: Ka tik vairāk maksā,vai ne Karlson? Nav jau svarīgi,kur spēlēt,jo tādi vārdi,kā savas pilsētas patriots tev ir sveši!!!!!
lai tik paliek ventspilī! Trešajam pa prieku!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-10-26 10:52, pirms 10 gadiem
markiss3 rakstīja: fkv netaisaas atveert veco liepaajnieku pansionaatu , veel ir variants , ka lidotaajs vareetu aplaimot ar savu klaatbuutni met-teljus . jo ja pareizi saprotu pat 1625 ljepaajai tas futbola klauns nav vajadziigs
Karlsons ir pārāk labs priekš FKV,tik vajag mācēt šo izmantot,ja šis savā laikā visvairāk FKV vārtos bliezis bumbas tas tev nedod tiesības braukt virsū ar rupjībām pret viņu!

     [+] [-]

, 2014-10-26 13:00, pirms 10 gadiem
sorry cien. autoram, bet tomēr VIRSRAKSTĀ pirms vārda -nevis- kā salīdzinājuma pieturzīmi nevajadzētu likt