Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Kuldam un "Sibir" sausais zaudējums, Spruktam uzvara Prāgā

Jānis Pārums

Kuldam un "Sibir" sausais zaudējums, Spruktam uzvara Prāgā
Artūrs Kulda
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien zaudējumu piedzīvoja aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētais klubs Novosibirskas "Sibir", kas savā laukumā ar 0:2 piekāpās Ufas "Salavat Yulaev".

Pirmās divas trešdaļas aizritēja līdzīgā cīņā, nedaudz vairāk uzbrukuma mājinieki, taču pēc aizvadītām 40 minūtēm rezultāts vēl nebija atklāts – 0:0. Trešā perioda sākumā "Sibir" izturēja mazākumu, taču drīz pēc tam Deniss Paršins atklāja spēles rezultātu, izvirzot "Salavat Yulaev" vadībā. Otros vārtus laukuma saimnieki zaudēja mazākumā nepilnas četras minūtes līdz pamatlaika beigām, kad precīzi meta Vitālijs Proškins – 0:2. "Sibir" tas bija otrais zaudējums pēc kārtas.

Artūrs Kulda spēli iesāka pirmajā aizsargu pārī, laukumā pavadīja 23 minūtes un 47 sekundes, vienreiz meta pa pretinieku vārtiem, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Jāņa Sprukta Maskavas "CSKA" izbraukumā ar 3:2 pieveica Prāgas "Lev". Sprukts laukumā pavadīja nepilnas sešas minūtes (5:59), uzvarēja divos no četriem iemetieniem (50%), bet pa pretinieku vārtiem nemeta. Zaudētājiem abus vārtus guva bijušais rīdzinieks Tomāšs Surovijs.

Vēl vienā spēlē Oskara Bārtuļa Doņeckas "Donbass" savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 pieveica spēcīgo Čeļabinskas "Traktor". Bārtulis, kurš oktobra sākumā guva savainojumu, vēl komandas sastāvā nav atgriezies.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-25 23:23, pirms 12 gadiem
Nu Sprukt šogad vienkārši ''nenormāls'' dinamo tik labu uzbrucēju nepaturēja

  +2 [+] [-]

, 2012-10-26 07:32, pirms 12 gadiem
Gribētos , lai kaut kad uz raksta redz spruktam punkts : ( .

  -1 [+] [-]

, 2012-10-26 09:26, pirms 12 gadiem
Ko Jūs ņirgājaties par Spruktu, viņš krāj pieredzi, ne katram sanāk trenēties un dažreiz iziet laukumā kopā ar Dacuku, A.Radulovu, Grabovski, tas, ka viņš ir stipra CSKA sastāvā ir milzīgs pluss.

  -1 [+] [-]

, 2012-10-26 09:32, pirms 12 gadiem
jazik rakstīja: Ko Jūs ņirgājaties par Spruktu, viņš krāj pieredzi, ne katram sanāk trenēties un dažreiz iziet laukumā kopā ar Dacuku, A.Radulovu, Grabovski, tas, ka viņš ir stipra CSKA sastāvā ir milzīgs pluss.
nav jau Sprukts vissliktākajā situācijā no CSKA leģionāriem - reku, Patriks Deviss Континентальная Хоккейная Лига - Игроки pat šad tad vispār netiek pieteikts leģionāru kvotas dēļ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-26 12:44, pirms 12 gadiem
Melissa rakstīja: Ko tad ne? Ar ko Donbass vājāks par Traktoru? Vienlīdzīgas komandas, ja neskaita tabulu.
Principā, tabula ir svarīgs kritērijs, lai noteiktu komandas "labumu"