Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" nezina, vai Lenards varēs spēlēt jaunās sezonas gaitā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Clippers" nezina, vai Lenards varēs spēlēt jaunās sezonas gaitā
Kavai Lenards un Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Losandželosas "Clippers" basketbola darbību prezidents Lorenss Franks atzina, ka pagaidām nav iespējams izdarīt prognozes par Kavai Lenarda atgriešanos laukumā. Komandas lielākajai zvaigznei vasarā tika veikta krustenisko saišu operācija.

"Pagaidām neesam par to vispār runājuši. Domāju, ka šobrīd nevienam nav skaidrības par to, kad viņš varēs atgriezties. Kad runa ir par krustenisko saišu traumām un rehabilitāciju, neviens nevar būt drošs," teica Lorenss Franks.

"Lai aiztaupītu jautājumus sezonas laikā, varu pateikt tagad – neviens nezina. Ejam no dienas uz dienu. Viņam ir sastādīts detalizēts plāns, viņam ir lieliska komanda. Ļausim viņa ķermenim un ārstiem izlemt, kad būs pareizais laiks atgriezties laukumā," pauda "Clippers" vienības vadītājs.

Kavai Lenards savainojumā iedzīvojās Rietumu konferences pusfināla sērijas pret Jūtas "Jazz" ceturtajā mačā un turpinājumā izlaida astoņas play-off spēles. Jūlija vidū viņam tika veikta krustenisko saišu operācija.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...