Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam piespēle, SKA svin 15. uzvaru pēc kārtas

Daugaviņam piespēle, SKA svin 15. uzvaru pēc kārtas
Kaspars Daugaviņš
Foto: Ruslans Samarins, HC "Torpedo"

Mārtiņa Karsuma Maskavas "Dynamo" viesos pārspēja Omskas "Avangard" ar 1:0, Kaspara Daugaviņa Ņizņijnovgorodas "Torpedo" pieveica Oskara Bārtuļa Vladivostokas "Admiral", savukārt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa SKA izcīnīja 15 panākumu sezonas 15 spēlēs.

Mārtiņa Karsuma Maskavas ‘’Dynamo’’ izcīnīja desmito uzvaru sezonā, viesos pieveicot Omskas ‘’Avangard’’ ar 1:0. Vienīgos vārtus maskaviešu labā guva Ņikita Komarovs trešā perioda sākumā. Karsums laukumā pavadīja 14:57 minūtes, izdarīja divus metienus pretinieku vārtu virzienā, ka arī bloķēja vienu metienu. Sezonas 15 spēlēs uzbrucējs guvis vienus vārtus un atdevis astoņas piespēles, lietderības koeficients -2.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA turpina atjaunot KHL rekordu, svinot 15. pēc kārtas uzvaru. Šosezon SKA vēl nav zaudējusi, un arī spēle Astanā pret vietējo ‘’Barys’’ nekļuva par izņēmumu – viesi uzvarēja ar 4:1, divus vārtus gūstot Sergejam Kaļiņinam.

Ņižņijnovgorodas ‘’Torpedo’’ ne bez grūtībām tika galā ar Vladivostokas ‘’Admiral’’ – 3:0, divus vārtus gūstot trešajā periodā. Uzvarētāju rindās 18:34 minūtes laukumā pavadīja Kaspars Daugaviņš, kuram otrajā perioda bija laba iespēja gūt vārtus – ripa nonāca pie uzbrucēja pēc partnera uzvarēta iemetiena, Daugaviņš divas reizes meta pa vārtiem, pēc tām ripa nonāca pie Jegora Dugina, kurš iemeta to vārtos, bet Kasparam tika ieskaitīts punkts par piespēli. Spēles gaitā Daugaviņš uzvarēja astoņus no desmit iemetieniem. Sezonas 14 mačos uzbrucējs guvis trīs vārtus un atdevis piecas piespēles. ‘’Admiral’’ komandā divas soda minūtes, viens metiens un 22:33 minūtes laukumā Oskaram Bārtulim, kurš 12 sezonas spēlēs atdevis trīs piespēles.

Citās spēlēs Novosibirskas ‘’Sibir’’ papildlaikā pārspēja Jaroslavļas ‘’Lokomotiv’’ ar 4:3, Minskas ‘’Dynamo’’ viesos uzvarēja Hantimansijskas ‘’Yugra’’ ar 2:1, Helsinku ‘’Jokerit’’ pārliecinoši tika galā ar Podoļskas ‘’Vitjaz’’ 5:2, pateicoties Eli Tolvanena ‘’hat-trick’’, Rīgas "Dinamo" piekāpās Pekinas "Kunlun" ar 1:2, Maskavas "Spartak" svinēja uzvaru pret Habarovskas "Amur", bet Maskavas CSKA 12 sekundes līdz pamatlaika beigām izrāva uzvaru pret Bratislavas "Slovan" ar 3:2.

KHL spēles, 25. septembris

SpēleRezultāts
Sibir – Lokomotiv4:3 PL
Avangard – Dynamo (Maskava)0:1
Barys – SKA1:4
Yugra – Dynamo (Minska)1:2
Jokerit – Vitjaz5:2
Torpedo – Admiral3:0
Spartak – Amur4:1
CSKA – Slovan3:2
Dinamo (Rīga) – Kunlun1:2

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2017-09-25 22:21, pirms 7 gadiem
Hērslijs tak nav no šīs planētas