Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Napoli'' vienojas ar ''United'' par 30 miljonus eiro vērtu Maktomineja transfēru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Napoli'' vienojas ar ''United'' par 30 miljonus eiro vērtu Maktomineja transfēru
Skots Maktominejs. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

''The Athletic'' apskatnieks Deivids Ornstīns ziņo, ka Itālijas A sērijas vienība ''Napoli'' esot panākusi vienošanos ar Anglijas Premjerlīgas klubu Mančestras ''United'' par sarkano velnu pussarga Skota Maktomineja 30 miljonus eiro vērtu transfēru.

Kā vēstī Ornstīns, ''United'' bez 30 miljoniem eiro no ''Napoli'' par Maktomineja transfēru saņemtu procentus arī no Skotijas izlases futbolista nākamajiem transfēriem.

Pagājušā sezona bija rezultatīvākā Maktomineja līdzšinējā karjerā, kurā futbolists 43 spēlēs visu turnīru ietvaros izcēlās ar desmit vārtu guvumiem.

27 gadus vecais Maktominejs abas ''United'' Premjerlīgas spēles sācis no soliņa un laukumā devies vien maču izskaņā. Skota kontā septiņas minūtes pirmajā kārtā pret ''Fulham'' un 12 minūtes otrajā kārtā pret ''Brighton''.

''Napoli'' izgāza A sērijas atklāšanas spēli, kurā ar 0:3 izbraukumā cieta sakāvi pret ''Verona''. Šovakar neapolieši aizvadīs otrās kārtas dueli mājās pret Boloņas vienību.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/57...

     [+] [-]

, 2024-08-26 14:20, pirms 3 nedēļām
Beidzot viņš tika prom no tās neveiksminieku komandas.

     [+] [-]

, 2024-08-26 15:46, pirms 3 nedēļām
Pandora rakstīja: Beidzot viņš tika prom no tās neveiksminieku komandas.
vins pats ari ir neveiksminieks