Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Gulbe, Zunde un Kalniņš iekļūst U23 pasaules čempionāta pusfinālā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Gulbe, Zunde un Kalniņš iekļūst U23 pasaules čempionāta pusfinālā
Elza Gulbe
Foto: rowing.lv

Austrijas pilsētā Lincā sācies U23 akadēmiskās airēšanas pasaules čempionāts. Šodien piedalās arī Latvijas sportisti, tajā skaitā Universiādes bronzas medaļas īpašniece Elza Gulbe, kura šodien ļoti pārliecinoši iekļuva pusfinālā. Tas izdevās arī Gintam Zundem un Krišam Kalniņam.

2013. gada pasaules Universiādes bronzas medaļniece Elza Gulbe varētu būt mūsu lielākā cerība šajā čempionātā. Savā priekšbraucienā ar rezultātu 7:40.76 viņas vieninieks ļoti pārliecinoši izcīnīja 1. vietu un iekļuva pusfinālā, kas notiks parīt.

Savukārt mūsu pārairu divnieks (Gints Zunde un Krišs Kalniņš) savā priekšbraucienā ar rezultātu 6:26.55 izcīnīja 2. vietu un arī iekļuva pusfinālā, kas notiks parīt.

Latviešu pārairu divnieks (Marika Trumekalne un Gerda Miglava) savā priekšbraucienā ar rezultātu 7:40.45 palika pēdējā (6.) vietā. Rīt vēl būs iespēja cīnīties gandarījuma braucienā.

Latvijas pārairu četrinieks (Mārtiņš Mārcis Putniņš, Jānis Balčūns, Rūdolfs Rumba, Jānis Igo Niedzviedzis) savā priekšbraucienā ar rezultātu 6:09.46 palika pēdējā (6.) vietā. Rīt vēl būs iespēja cīnīties gandarījuma braucienā.

Izmantotie resursi:
worldrowing.com