Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Šišhanovs "Ventspilij" par sezonas pirmo pusi ieliek divnieku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šišhanovs "Ventspilij" par sezonas pirmo pusi ieliek divnieku
Adlans Šišhanovs (pa labi) uz "Ventspils" rezervistu soliņa. Foto: Raitis Supe

Latvijas futbola Virslīgas klubs "Ventspils" tikai divas reizes vēsturē nav iekļuvis starp trim labākajām komandām, bet pašlaik komanda ieņem tikai sesto vietu, turklāt pēdējais mačs zaudēts ar 0:4. Prezidents Adlans Šišhanovs skarbi kritizējis vienību un norādījis, ka neiekļūšana Eirokausos būs katastrofa.

"Protams, esmu neapmierināts ar to, kur mēs pašlaik atrodamies, un tas ir vēl viegli teikts. Mūsu komanda ieņem pavisam ne to vietu, kuru mēs gaidījām un uz kuru cerējām. Vien 20 punktu divu apļu iznākumā, no līdera atpaliekam par 14 punktiem. Jā, līdz trešajai vietai vien pieci punkti, bet mūsu mērķis nekad nav bijusi treā vieta, mūsu mērķis var būt tikai pats galvenais. Bija moments, kad "Ventspils" uzvarēja turnīra līderi, uzvarēja "Riga" un pietuvojās līderiem, bet pēc tam sekoja divi ļoti apbēdinoši zaudējumi. Tie ļoti sarūgtināja, tā kā mans vērtējums "Ventspils" iespētajam par pusi čempionāta ir divi ar plusu, ne vairāk," skarbs bija Šišhanovs.

"Teicu agrāk, varu atkārtot arī tagad, ka komandas neiekļūšana Eirokausos būs katastrofa. Ko tādu es pat nevaru iedomāties. Mēs izdarīsim visu, lai izlabotu situāciju. Mums visiem skaidri jāapzinās, galvenokārt jau futbolistiem, ka nekāda pašatļautības vājība vispār nevar būt, tā vienkārši nav pieļaujama. Nekādu darbību ar nolaistām rokām, maksimāala tiekšanās pēc uzvaras, maksimālas pūles laukumā," teica kluba prezidents.

"Darām visu, lai pastiprinātu katru līniju. Piemēram, redzams, ka komanda daudz iesit, uzbrukumā darbojas agresīvi – pat apbēdinoši zaudētos mačos mums bija daudz momentu. Svarīgi paaugstināt realizāciju. Bet daudz mēs arī ielaižam. Aizsardzībā ne visi pieraduši daudz strādāt, ne visi gatavi pie aktīvām darbībām uzbrukumā pareizi izpildīt nepieciešamās darbības aizsardzībā. Mēs visu to ņemam vērā, kā arī daudzus citus faktorus, tā kā pastiprinājums būs. Bez tam, transfēru logs – tas ir periods, kad spēlētāji ne tikai atnāk, bet arī aiziet. Mēs šo situāciju rūpīgi analizējam, lai negadītos situācijas līdzīgas tai, kā pagājušajā gadā ar Adeleki," norādīja Šišhanovs.

Pavisam drīz ventspilnieki UEFA Eiropas līgas ietvaros spēkosies ar Albānijas klubu "Teuta". Kā atzina Šišhanovs, viņam šāda izloze pārāk nepatīk. "Negribēju, lai mums tiktu Albānijas klubs, un arī vispār negribējās spēlēt ar Balkānu klubiem. Neapvainojot tos teikšu, ka priekšroku dotu jebkuriem citiem pretiniekiem. Gan tādēļ, ka tās spēles plānā nav vienkāršas, gan vienmēr līdzi nāk kaut kādas nepatīkamas runas, intrigas. Bet ko darīt – izloze ir izloze. Kas attiecas uz manu vērtējumu, tad uzskatu, ka mums viennozīmīgi jātiek garām "Teuta", tāpat kā pagājušajā gadā pārvarējām albāņu barjeru. Nākamajā raundā tad gaida "Haiduk" – komanda, protams, cita līmeņa un meistarības. Skaidrs, ka mūsu domas tagad saistītas tikai ar spēlēm pret Albānijas komandu, bet arī uz "Haiduk" mēs ar vienu aci skatāmies. Sitīsimies, svarīgi, ka varēsim izmantot visus futbolistus, nepievēršot uzmanību šim briesmīgajam vārdam "limits"."

Izmantotie resursi:
https://fkventspils.com/puse-cela-n...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-25 14:03, pirms 5 gadiem
Runājot par leģionāru limitu virslīgā ... Kāda velna pēc mums to vajag? Nu tak lai skrien tur tie 11 nigērieši kas grib un māk ,nekā pilna komanda pamuļķu bez jebkādas degsmes. Pieaugtu konkurence uz vietu komandā, nāktos arī letiņiem pasvīst un būtu vien jāmācas spēlēt to kājbumbu. Izlases sniegums uzlabotos jo treniņos iemācītos precīzu piespēli atdot un fizihu uzkačātu

  -1 [+] [-]

, 2019-06-25 14:20, pirms 5 gadiem
Ventspilī trūkst Oļegs Laizāns

  +1 [+] [-]

, 2019-06-25 15:04, pirms 5 gadiem
Bronsons rakstīja: To divnieku viņš var ielikt tiem ,kas klubā atbildīgi par sastāva komplektēšanu.....
To divnieku ,ceru,ir ielicis viņš pats sev,jo kompletācija domāju bez viņa ziņas nenotiek.

     [+] [-]

, 2019-06-25 15:50, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: To divnieku ,ceru,ir ielicis viņš pats sev,jo kompletācija domāju bez viņa ziņas nenotiek.
Nevar būt...,viņš tak atbildot par pareizo noskaņojumu uz laukuma😏