Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Balotelli Konfederāciju kauss beidzies

Balotelli Konfederāciju kauss beidzies
Mario Balotelli
Foto: AFP/Scanpix

FIFA Konfederāciju kausa izcīņas pusfināla spēlē starp Spāniju un Itāliju nepiedalīsies Itālijas valstsvienības uzbrucējs Mario Balotelli. Futbolists augšstilba savainojuma dēļ devies atpakaļ uz Itāliju.

Izlases ārsts Enriko Kastelači atklāja, ka "Milan" kluba uzbrucējs nespēs atgūt formu līdz svētdien paredzētajam finālam, gadījumā, ja Itālija tajā iekļūs. "Mēs nevēlējāmies riskēt. Vienojoties ar treneri Čezāri Prandelli, tika pieņemts lēmums sūtīt Balotelli atpakaļ uz Milānu, kur viņu pieskatīs kluba medicīniskais personāls."

Mario Balotelli piedalījās visās trīs A apakšgrupas spēlēs, ar gūtiem vārtiem palīdzot Itālijai izcīnīt uzvaras pār Meksikas un Japānas valstsvienībām. Grupas mačos Balotelli pārsvarā darbojies kā izvirzītais uzbrucējs, tādējādi Prandelli tagad jādomā par aizvietotāju. Kandidāti ir Alberto Džilardino, Sebastians Džovinko un Stefans El Šāravi.

Brazīlijā notiekošajā Konfederāciju kausa izcīņā Itālijas valstsvienība ir iekļuvusi turnīra pusfinālā, kur sacentīsies ar Spāniju. Otrajā pusfinālpārī tiksies Brazīlijas un Urugvajas izlases.

Izmantotais avots:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2013-06-25 12:31, pirms 11 gadiem
Kas ar Pirlo?

     [+] [-]

, 2013-06-25 20:54, pirms 11 gadiem
žēl..

     [+] [-]

, 2013-06-28 02:43, pirms 11 gadiem
Ir laiks tgd maciities treninkreklu vilkt.Zel protams ka ta sanaca,lai veselojas.