Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Laurijs pēc, iespējams, pēdējās spēles ''Raptors'' kreklā: ''Sajūtas bija dīvainas''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Laurijs pēc, iespējams, pēdējās spēles ''Raptors'' kreklā: ''Sajūtas bija dīvainas''
Kails Laurijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Toronto ''Raptors'' viens no līderiem Kails Laurijs pēc izcīnītās uzvaras pār Denveras ''Nuggets'' ar 135:111, kas, iespējams, bija viņa noslēdzošā kluba kreklā, atzina, ka sajūtas mačā bijušas dīvainas. Komentāra sniegšanas laikā ''FaceTime'' pievienojās arī ''Raptors'' kvēlākais fans - mūziķis Dreiks.

Naktī uz ceturtdienu, iespējams, savu pēdējo spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienīgajā Kanādas komandā Toronto ''Raptors'' aizvadīja Kails Laurijs, kurš ar astoņiem punktiem, deviņām rezultatīvām piespēlēm un piecām atlēkušajām bumbām palīdzēja pārliecinoši ar 135:111 pārspēt Denveras ''Nuggets''.

Austrumos 2018./2019. gada sezonas čempioniem šosezon tik spoži neklājas - ar 18 uzvarām 44 mačos tā atrodas 11. vietā, par uzvaru atpaliekot no 10. vietā esošās Čikāgas ''Bulls''. Šodien līdz plkst. 21:00 komandas var veikt maiņu darījumus un sagaidāms, ka ''Raptors'' būs aktīvi, visticamāk, tieši aizmainot saspēles vadītāju.

Laurijs, kurš ''Raptors'' pievienojās 2012. gadā arī maiņas darījumā no Hjūstonas ''Rockets'', atzina, ka sajūtas ir dīvainas: ''Šonakt bija citādākas sajūtas. Bija dīvaini, jo valdīja neziņa par to, kas sagaida tālāk. Jebkura gadījumā, kurš zina, kas notiks?'' Uzsākot savu preses konferenci, Laurijs pateicās vairākiem ''Raptors'' darbiniekiem, kā arī atcerējās spilgtākos brīžus. Basketbolists Toronto saucis par mājām: ''Braiens Kolanedželo veica maiņas darījumu, lai es kļūtu par komandas pirmo saspēles vadītāju. Viņiem neizdevās piesaistīt Stīvu Nešu. Maiņa tika darīta ar domu nodot man atslēgas. Godīgi sakot, gribēju situāciju izmantot. Komandas ticība maniem spēkiem jau no pirmās dienas palīdzēja tam, ka mūsu sadarbība izvērtās tik veiksmīga.''

Šosezon 37 mačos Laurijs vidēji spēlē guvis 17.4 punktus, atdevis 7.5 rezultatīvās piespēles un izcīnījis 5.6 atlēkušās bumbas. NBA karjeras 951 spēlē aizsargs izcēlies ar 14.9 punktiem, 6.2 piespēlēm un 4.4 atlēkušajām bumbām.

Laurija pēcspēles komentārā laikā ''FaceTime'' pievienojās arī mūziķis Dreiks, kurš zināms kā kvēlākais un slavenākais ''Raptors'' fans.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...