Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ar Korpisalo vārtos ''Blue Jackets'' noslēgs četru spēļu sēriju pret ''Hurricanes''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ar Korpisalo vārtos ''Blue Jackets'' noslēgs četru spēļu sēriju pret ''Hurricanes''
Elvis Merzļikins. Foto: AP/Scanpix

Plkst. 1:00 pēc Latvijas laika Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Kolumbusas ''Blue Jackets'' noslēgs četru spēļu sēriju pret Karolīnas ''Hurricanes''. Paziņots, ka vārtus sargās soms Jonass Korpisalo, Merzļikinam paliekot rezervē.

Nacionālajā hokeja līgā naktī uz piektdienu paredzētas 11 spēles un divas ar latviešu pārstāvēto komandu dalību. Četru spēļu sēriju pret Karolīnas ''Hurricanes'' plkst. 1:00 pēc Latvijas laika noslēgs Elvis Merzļikins un Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pēdējā komandu savstarpējā spēlē ar 3:0 pārāki bija ''Hurricanes'' hokejisti. Vakar Elvis Merzļikins ar Covid-19 nesaistītu slimību izlaida treniņu, bet šodien kļuvis zināms, ka vārtos stāsies soms Jonass Korpisalo. Attiecībā pret pirmdienas spēli ''Blue Jackets'' jāuzlabo spēle uzbrukumā, jo sausajā zaudējumā par pretinieku vārtiem tika mests tikai 19 reizes. Jonass Korpisalo šosezon vārtos stājies 24 spēlēs, atvairot 90% metienus un ielaižot 2.98 ripas vidēji mačā. Ar 33 punktiem tikpat spēlēs Kolumbusa ir piektie Centrālajā divīzijā, kamēr ''Hurricanes'' atrodas otrajā pozīcijā.

Joprojām bez Teodora Bļugera spēlēs Pitsburgas ''Penguins'', kas vēlreiz spēkosies pret Bufalo ''Sabres''. Ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ Bļugers izkritis no ierindas uz ilgāku laiku. Savukārt ''Sabres'' ir līgas vājākā komanda. Ar 42 punktiem 33 spēlēs ''Penguins'' ir trešie Austrumu divīzijā.

NHL 26. marta spēles

KomandasLaiksKomandasLaiks
Bruins - Islanders1:00Flyers - Rangers1:00
Capitals - Devils1:00Blue Jackets - Hurricanes1:00
Senators - Maple Leafs1:00Penguins - Sabres1:00
Wild - Blues2:00Blackhawks - Panthers2:00
Predators - Red Wings2:00Stars - Lightning2:30
Avalanche - Golden Knights3:00

Tikmēr Nacionālajā basketbola asociācijā paredzētas piecas spēles. 1:30 pēc Latvijas laika otro spēli pēc kārtas pret Ņujorkas ''Knicks'' aizvadīs Dāvja Bertāna Vašingtonas ''Wizards''. Pirms divām dienām pārliecinošu uzvaru ar 131:113 svinēja ''Knicks''. Dāvis Bertāns kājas muskuļa savainojuma dēļ savai komandai varēs pievienoties ne ātrāk kā nākamās nedēļas izskaņā. Joprojām cīņu par uzvarām ''Wizards'' iegāž vājā aizsardzība. Ja vienu brīdi uzvaras krājās vairāk kā zaudējumi, tad martā ''Wizards'' spējusi uzvarēt vien reizi, kad 4. martā bija pārāki pār Losandželosas ''Clippers''. Vienība arvien vairāk attālinājusies no ''play-in'' turnīra - no 10. vietā esošās ''Bulls'' to šķir četras uzvaras. Priekšpēdējā vietā esošo ''Magic'' Skota Brūksa vadītie basketbolisti apsteidz tikai par diviem zaudējumiem.

NBA 26. marta spēles

KomandasLaiks
Heat - Trailblazers1:30
Knicks - Wizards1:30
Spurs - Clippers2:30
Lakers - 76ers4:00
Kings - Warriors4:00

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...
The official site of the NBA for the latest NBA...

     [+] [-]

, 2021-03-25 19:51, pirms 3 gadiem
Jocīgi... Merzlikins bija atzīta par spēles 1 zvaigzni.... un jau otro spēli pēc tam paliek rezervē

  +1 [+] [-]

, 2021-03-25 22:00, pirms 3 gadiem
Vai tik neaizmirsāt Maple Leafs arī pieminēt? Rubīns arvien tuvāk debijai, vakar ievietots active roster on emergency basis, tiek baumots, ka varētu debitēt nākamajā spēlē

     [+] [-]

, 2021-03-25 22:29, pirms 3 gadiem
intars128 rakstīja: Jocīgi... Merzlikins bija atzīta par spēles 1 zvaigzni.... un jau otro spēli pēc tam paliek rezervē
Izlasi rakstu, jocīgais.