Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gārnets, visticamākais, nespēlēs divas nedēļas

Gārnets, visticamākais, nespēlēs divas nedēļas
Kevins Gārnets
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienības Bostonas "Celtics" ģenerālmenedžeris Denijs Eindžs paziņojis, ka komandas starta piecinieka centrs Kevins Gārnets, visticamākais, izlaidīs divas nedēļas potītes traumas dēļ.

Eindžs uzskata, ka basketbolists potīti savainoja jau pagājušās nedēļas trešdienas spēlē pret Ņūorleānas "Hornets". Neskatoties uz to, Gārnets piedalījās arī nākamajā mačā pret Dalasas "Mavericks", tiesa, izlaida spēli pret Memfisas "Grizzlies".

Tika veikta magnētiskā rezonanse, bet tās rezultāti nelika komandas ārstiem bīties. Eindžs atzina, ka "Celtics" ārsti ir ļoti piesardzīgi par Gārneta veselību, jo vēlas, lai basketbolists būtu vesels uz izslēgšanas spēļu sākumu.

"Domāju, ka divas nedēļas (Gārnets izlaidīs), jo vēlamies, lai viņš būtu vesels," sacīja Eindžs. "Manuprāt, tas (potītes savainošana) notika spēlē pret Ņūorleānu. Bija vienkāršs iekaisums. Ļoti daudz kas var veicināt iekaisumu, manuprāt, daudziem spēlētājiem šajā laikā ir kāds iekaisums. Mums jebkurā gadījumā vajag, lai Gārnets būtu vesels."

Tāpat pagājušās nedēļas "Celtics" pēdējo spēli pret Memfisu izlaida Kortnijs Lī, kurš nepiedalījās šodienas treniņā. Neskatoties uz to, pastāv iespēja, ka Lī piedalīsies spēlē pret Ņujorkas "Knicks", kas notiks naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika. "Kortnijs varētu rīt spēlēt," atzina galvenais treneris Doks Riverss.

Bostonas komandai traumas šosezon ir sagādājušas lielas problēmas. Janvāra beigās krustenisko saišu plīsumā iedzīvojās Ražans Rondo, bet mazliet vēlāk tika paziņots, ka Džaredam Salindžeram veiks muguras operāciju. Visbeidzot, arī Leandro Barbosa saplēsa krusteniskās saites, tiesa, viņš tika aizmainīts uz Vašingtonas "Wizards", pretī saņemot Džordanu Kroufordu.

"Celtics" ar 36 uzvarām un 33 zaudējumiem ieņem septīto vietu Austrumu konferencē. Par divām spēlēm priekšā atrodas Čikāgas "Bulls", bet no Atlantas "Hawks" ķelti atpaliek par divarpus spēlēm. Ja šodien sāktos izslēgšanas spēles, "Celtics" pretinieks pirmajā kārtā būtu Indiānas "Pacers".

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2013-03-25 23:06, pirms 11 gadiem
Galvenais ,lai uz playoff buutu kaartiibaa. 1.kartaa vajag Knicks un tad lkm 2.kartaa Heat. Banner 18

  +1 [+] [-]

, 2013-03-25 23:11, pirms 11 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Galvenais ,lai uz playoff buutu kaartiibaa. 1.kartaa vajag Knicks un tad lkm 2.kartaa Heat. Banner 18
Izskataas,ka pirmajaa kaartaa Celtics tiksies ar Heat!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-25 23:20, pirms 11 gadiem
Vēl 13 spēles,bet play-off sen nodrošināta.
Svarīgi,lai KG uz play-off vesels un noderīgs komandai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-03-26 09:18, pirms 11 gadiem
es jau domāju ka Maikls Gārnets nespēlēs