Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Medveščak" aizsargam Karlam veikta muguras operācija, sezona galā

Rolands Eliņš

"Medveščak" aizsargam Karlam veikta muguras operācija, sezona galā
Metjū Karls
Foto:Press Association Images/Scanpix

Muguras operācijas dēļ šosezon vairs KHL klubam „Medveščak” nevarēs palīdzēt komandas otrs rezultatīvākais aizsargs Metjū Karls. Savukārt olimpiādes laikā gūtā trauma liks Iļjam Kovaļčukam izlaist atlikušo regulārās sezonas daļu SKA komandas sastāvā.

Kanādas aizsargs Metjū Karls jau novembrī sajuta sāpes mugurā, un viņam tika nozīmēts terapijas kurss. Tas gan nav devis gaidīto rezultātu, tādēļ šodien viņam Zagrebā veikta muguras operācija, kuras dēļ šī sezona Karlam beigusies.

26 gadus vecais spēlētājs šajā sezonā bija otrs rezultatīvākais „Medveščak” aizsargs un 36 spēlēs bija savācis 17 punktus (4+13), kā arī 41 soda minūti. Ar viņa palīdzību Horvātijas klubs jau nodrošinājis vietu izslēgšanas spēlēs, turklāt nav izslēgta iespēja, ka pirmajā kārtā „Medveščak” būs jātiekas ar Rīgas klubu „Dinamo”, kuru Karls pārstāvēja pagājušajā sezonā, tiesa, pēc 35 spēlēm, kuru laikā Karls guva piecus punktus, sadarbība tika pārtraukta. Tieši ar maču pret „Medveščak” rīt „Dinamo” atsāks KHL regulāro sezonu pēc olimpiskās pauzes.

Bez viena no saviem līderiem regulāro sezonu noslēgs arī Sanktpēterburgas SKA, jo olimpisko spēļu grupas turnīra spēlē traumu guva Krievijas izlases uzbrucējs Iļja Kovaļčuks. Mačā pret Slovākiju Kovaļčuks savainojumu guva, bet to vēl vairāk saasināja nākamajā spēlē pret Norvēģiju izslēgšanas kārtā.

Kovaļčukam būs jāizlaiž apmēram 10 dienas, un tiek sagaidīts, ka viņš būs atpakaļ ierindā līdz ar Gagarina kausa izcīņas sākumu.

Bez traumām gan neiztiek arī Kazaņas „Ak Bars” nometnē, kur kārtējās problēmas aizsargam Grigorijam Paņinam. Viņš šosezon piedalījies tikai 28 KHL spēlēs, izdarot četras rezultatīvas piespēles, bet savainojuma dēļ būs spiests izlaist arī nākamās piecas nedēļas.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

  -3 [+] [-]

, 2014-02-25 18:08, pirms 10 gadiem
Visi to dopingu saēdušies un taga slēpjas aiz traumām, lai nepubliskotu info par dopingu un dikābeļiem?

  -1 [+] [-]

, 2014-02-25 18:30, pirms 10 gadiem
Vienam trauma, otram dopings, kas tālāk.?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja