Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Poliurs/Ozolnieki" arī otrreiz zaudē "Pere Leib" un netiek pusfinālā

Jānis Pārums

"Poliurs/Ozolnieki" arī otrreiz zaudē "Pere Leib" un netiek pusfinālā
Raimonds Vilmanis
Foto: Renārs Buivids

"Schenker" volejbola līgas ceturtdaļfināla otrajā spēlē šodien zaudējumu piedzīvoja "Poliurs/Ozolnieki", kas izbraukumā ar 2:3 piekāpās Tartu "Pere Leib", kapitulējot arī divu spēļu summā.

Ceturtdaļfināla pirmajā spēlē Ozolnieku volejbolisti savā laukumā Tartu komandai kapitulēja ar 0:3 (14:25 26:28 19:25), tāpēc atbildes spēlei vajadzēja būt formalitātei vien. Taču ozīši parādīja raksturu un uzvaru laukuma saimniekiem bez cīņas neatdeva.

Ozolnieku komanda gan sīvā cīņā zaudēja pirmo setu (24:26), taču nākamajos divos parādīja raksturu un galotnē spēcīgos oponentus apspēlēja (25:23, 29:27). Mājinieki gan nepieļāva domu, ka viesi varētu uzvarēt, tāpēc pārņēma iniciatīvu. Tādejādi "Ozolnieki/Poliurs" volejbolisti pārliecinoši kapitulēja ceturtajā setā (16:25) un zaudēja arī piekto – 12:15. "Poliurs/Ozolnieki" sastāvā rezultatīvākais šodien ar 19 punktiem bija Raimonds Vilmanis, 18 punktus guva Aivars Siļutins

Divu spēļu summā "Ozolnieki/Poliurs" zaudēja ar 2:6. Pusfinālā iekļuva pāra neapstrīdamie favorīti Tartu "Pere Leib". Pārējie Latvijas klubu ceturtdaļfināla atbildes spēles aizvadīs rīt – DU spēkosies ar "Parnu" (pirmajā spēlē savā laukumā 0:3), "Biolars" ar "Selver" (savā laukumā 0:3), bet "Lāse-R" ar TTU (viesos 2:3).

Izmantotie resursi:
volley.ee

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-26 00:03, pirms 12 gadiem
Ožīem jātiek vaļja no Mārtiņa Viņš ir Enkurs un ir jāatrod īsts līderis
Cerams nākossezon būs labāk