Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rondo ar savu draudzeni apsūdzēti kautiņa uzsākšanā

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Rondo ar savu draudzeni apsūdzēti kautiņa uzsākšanā
Ražons Rondo. Foto: AFP/Scanpix

Divkārtējais NBA čempions un Atlantas "Hawks'' basketbolists Ražons Rondo un viņa draudzene nesen apsūdzēti šovasar notikušā kautiņā kādā autostāvvietā, vēsta portāls NY Post. Cietusī iesniegusi prasību tiesā no basketbolista un draudzenes piedzīt vienu miljonu dolāru.

Incidents izcēlies pēc tam, kad kāda sieviete savu automašīnu novietojusi pārāk tuvu Rondo 300 tūkstošus dolāru vērtajam Rolls-Royce. Kā vēsta TMZ Sports iegūtais video, tad vispirms abas puses apmēram pusotru minūti strīdējušās, bet tad Rondo draudzene sākusi mēģināt uzbrukt sievietei. Vispirms Rondo centies abas puses izšķirt, taču tad padevies, un Rondo dāma raidījusi vairākus sitienus pa sievieti.

Šīs nesaskaņas, kas notikušas 28. jūlijā, šobrīd nonākušas līdz tiesai. Sieviete tiesā vēlas piedzīt vienu miljonu dolāru no Rondo un viņa draudzenes par uzbrukumā iegūtajām traumām un emocionālo kaitējumu, ko tas viņai radījis.

Rondo advokāts Marks D. Baute sacīja, ka Rondo savu automašīnu bija novietojis pareizi un noliedza, ka nesaskaņas radušās Rondo nepareizas parkošanās rezultātā. Tāpat Baute apgalvoja, ka Rondo nevēlējies iesaistīties kautiņā starp abām dāmām, jo neligi pirms incidenta bija salauzis īkšķi NBA burbuļa laikā Orlando, un nevēlējās tam radīt nekādu kaitējumu.

Sezonas pirmajā spēlē ''Hawks'' sastāvā Rondo nepiedalījās NBA Covid-19 protokola dēļ, jo bijis saskarsmē ar inficēto.

Izmantotie resursi :
https://nypost.com/2020/12/23/rajon...

     [+] [-]

, 2020-12-24 21:55, pirms 3 gadiem
Vispār jau tā baba pati ir mašīnu nepareiz novietojusi
Pati vien izprovocēja Rondo draudzeni lienot viņai sejā..Esot arī noskaidrots,ka tā bāba visu laiku šādas lietas darot un meklējot upurus

     [+] [-]

, 2020-12-24 23:45, pirms 3 gadiem
Varbūt palaidu garām, bet Rondo burbulī ieradās vēlāk? 28. jūlijā, šķiet, jau bija burbulis.

     [+] [-]

, 2020-12-25 01:07, pirms 3 gadiem
Tur jau jāprasa kompensācija no Rondo draudzenes, un tai varētu būt ievērojami mazāk naudas!

  +2 [+] [-]

, 2020-12-25 01:19, pirms 3 gadiem
Gan jau vēl pastrīdēsies. Tur acīm redzot normāls trashtalk bijis, ka tā metās virsū. Varēja redzēt, ka Rondo nomīza savainoties.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-25 19:24, pirms 3 gadiem
Nu pag pag, tur bija numurētās stāvvietas. Tas jau var būt iemesls, kāpēc sievietei bija pretenzijas. Otrkārt, man pēc auto novietojuma izskatās, ka rondo džips stāv nolikts maksimāli tālu no otras malas, tāda parkošanās arī neizskatās neko diži laba. Tad vēl ir tāds faktors, kurš tur bija nolicis auto pirmais.
Tad tur bija Rondo smaga kļūda, tur ir redzama pirmā rokas kustība tieši viņam. Viņš sievieti visai manāmi atgrūda. Tā jau ir fiziska rupjība.
Treškārt, tur bija mirklis, kur izskatījās, ka viņš savu sievieti burtiski uzrīdīja tai otrai.
Tas jau ir mega nesmuki
Ja šādi rīkojas pieaudzis cilvēks, kurš ir visai publiska personība(kas ir šeit visai svarīgs faktors) tad viņš noteikti ir pastulbs, paviršs savā savās rīcības, attieksmē, attiecīgi arī lielā mērā pelnījis tikt pavazāts pa tiešām un kompensāciju izmaksām

     [+] [-]

, 2020-12-26 00:40, pirms 3 gadiem
Rondo vienīgajam maska un neizskatās ka baigi krutā(kura aizsargā arī viņu) - tātad cilvēks rūpējas par citu drošību. Visu cieņu! (varbūt tā ir kaut kāda NBA direktīva, bet diezvai).

ps. Vairāk likās ka džeks vairāk par portatīvo uztraucās, nekā par draudzeni.
vai nu jau ir dabūjis 2022 NBA , vai arī jau pieradis pie sievas izgājieniem

     [+] [-]

, 2020-12-26 15:41, pirms 3 gadiem
Grūti spriest bez skaņas, kas tur tika pateikts. Jo Rondo draudzene kārtīgi metās virsū. Tas vien var norakt Rondo, ja tiešām aizies līdz tiesai + viņš pirmais pagrūda to sievieti nost. Liekas, ka varētu būt kārtējā amerikāņu bāba, kas no basketbolista cenšas izspiest $$$, bet pēc mašīnas spriežot, nauda viņai kaut kāda ir

Gan jau standarta situācija būs - Rondo samaksās kaut kādu summu un netiks līdz tiesai, jo pašam finansiāli tas būtu neizdevīgi. Bet nu miljonu prasīt par "traumām" un emocionālo kaitejumu? Tur tak vispār nekā nebija