Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vilkokss traumas dēļ nespēlēs mēnesi, "Celtics" pievienojas Varnado

Vilkokss traumas dēļ nespēlēs mēnesi, "Celtics" pievienojas Varnado
Kriss Vilkokss aizsardzībā (labajā pusē)
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kriss Vilkokss traumas dēļ nespēlēs mēnesi, bet vienībai pievienojies Džarviss Varnado no NBA Attīstības līgas.

Vilkokss šosezon ir spēlējis diezgan veiksmīgi, taču pagājušās nedēļas mačā pret Čikāgas "Bulls" viņš sastiepa labās rokas īkšķa saites. "Kriss ir ārā, viņš ir ārā uz kādu laiciņu," sacīja komandas galvenais treneris Doks Riverss. "Nezinu cik ilgi, bet pirmais termiņš, ko saņēmu, bija trīs līdz četras nedēļas."

Tā kā Vilkokss komandai nevarēs palīdzēt diezgan ilgu laiku, "Celtics" nepieciešams vēl viens garais spēlētājs un tāds ir atrasts Džarvisa Varnado personā. 210cm garais spēlētājs līdz šim spēlēja NBA Attīstības līgā, kur pārstāvēja "Skyforce" komandu. Šajā sezonā Varnado D-Līgā vidēji guva 14 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un bloķēja 3,9 metienus, kas ir labākais līgas rādītājs.

Interesanti, ka otrais labākais D-Līgas metienu bloķētājs ir Fabs Melo, kuru šovasar Bostonas "Celtics" izvēlējās NBA drafta ceremonijā. Pagājušajā nedēļas nogalē Melo aizvadīja fantastisku spēli - 15 punkti, 16 atlēkušās bumbas un 14 (!) bloķēti metieni. Lai gan Melo spēlē veiksmīgi, "Celtics" neizsauks Melo, jo vēlas, lai basketbolists būtu palīgs ilgtermiņā.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-24 17:36, pirms 11 gadiem
Bostonai švaki iet,tā it kā komandā nebūtu centra (ja vispār ir).
Žēl viena no izcilākajām komandām vēsturē,bet šobrīd iet grūti laiki.
Ceru ka Play-Off tiks un vismaz 40-45 uzvaras.
Februārī būs jāveic maiņa,lai dabūtu labu papildinājumu zem groza un aizsardzībā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja