Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kazinss atjaunots "Kings" sastāvā, vēlas palikt Sakramento

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kazinss atjaunots "Kings" sastāvā, vēlas palikt Sakramento
Demarkuss Kazinss un Amīrs Džonsons
Foto: AFP/Scanpix

Demarkusa Kazinsa diskvalifikācija ilga tikai vienu spēli. "Kings" pirmdien paziņoja, ka centra spēlētājs ir atjaunots sastāvā. Pats basketbolists atzinis, ka vēlas palikt Sakramento vienībā.

22 gadus vecais Kazinss uz nenoteiktu laiku tika diskvalificēts par bļaušanu uz "Kings" treneri Kītu Smārtu. Malā sēdēšanas laiks Sakramento centram gan bijis neilgs. Proti, izlaista tikai viena spēle, kas bija vakar uzvarētais mačs pret Portlendu (108:96).

Šodien "Kings" nāca klajā ar paziņojumu, ka Kazinss atjaunots sastāvā. Tikmēr pats spēlētājs paudis vēlmi palikt Sakramento klubā, kas varētu censties viņu aizmainīt uz citu vienību. Vidēji mačā 16.6 punktus gūstošais Kazinss līgumu var pagarināt nākamajā vasarā vai 2014. gadā, kad beigsies viņa "rukija" līgums un iestāsies ierobežoti brīvā aģenta statuss.

"Vēlos būt Sakramento," dažas sekundes pēc jautājuma saņemšanas atbildēja Kazs. "Tāda iespēja pastāv."

Tikmēr "Kings" organizācijai tuvu stāvoša persona atklājusi, ka Kazinss nebūt nav neaizskaramo personu sarakstā, tāpēc komandai, kurai ir pieticīga 8-18 bilance, jāapsver visas opcijas, lai padarītu komandu labāku.

Izmantotie resursi:
USA TODAY: Latest World and US News -...

  +5 [+] [-]

, 2012-12-24 21:15, pirms 11 gadiem
tāds dirsēejs, pscc

  +5 [+] [-]

, 2012-12-24 21:45, pirms 11 gadiem
Šīs un McGee ir mani favorīti ākstu lomām NBA, viens nenobriedis ārpus laukuma, cits taisa "trikus" laukumā, vienmēr var uzjautrināties

  -2 [+] [-]

, 2012-12-24 23:37, pirms 11 gadiem
Nu ja HEAT grib iegut Kazinsu un viniem vajag 3. mainas partneri, tad vinjiem noteikti jaiesaista Celtics! C's grib Evansu ,Heat - Kuzinsu. C's atdod C.Lee,Barbosa + picks , Heat Haslem,Cole + picks. Un Kings atdod abus savus špilerus komandam.